Mindenkinek azonnal sikerült a baba?
Nekem elsőre sikerült, 38 évesen, de sajnos 6 hetesen el is vetéltem. 3 hónappal később újra próbálkoztunk, akkor is elsőre sikerült (ovulációs tesztet használtunk) és most 8 hónapos a kicsi fiam. :)
Nem ez az átlag, de gondoltam leírom bíztatásnak, hogy ilyen is van.
Én 31, párom 38 volt. Majdnem napi 1 dobozzal szívtam, kávéztam és 2-3 hetente buliztam is, ahol nem csak 1-2 pohár csúszott le. :)Viszonylag egészségtelenül táplálkoztam.
Az ovu-t számoltam ki, egyből össze is jött.
A terhesség alatt persze nagyot változtattam az életemen. Egészséges kaják, persze a cigit is egyből letettem, a kávé maradt meg egyedül.
Édes kis minimanóm van! :) Olyan egészséges, mint a makk!
Nem kell rágörcsölni. Még nagyon fiatalok vagytok, "éljetek" még egy kicsit.
Első próbálkozós hónapban összejött a kicsi fiam, a tesó is sikerült első hónapban, de sajnos 6 hetesen elvetéltem. Most megint próbálkozunk, de úgy néz ki megjön, úgyhogy a tesó nehezebben akar összejönni.
Én speciel pont a rágörcsölős, most azonnal de tüstént típus vagyok, és minden élethelyzetben nehezen megy a várakozás, itt meg főleg...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!