Hogyan zajlik egy Missed Ab utáni műtét? Nagyon fáj? Meddig kell kórházban lenni?
Sajnos nekem már többször is volt.
Úgy látszik ez kórház függő, mert én minden alkalommal reggel bementem és késődélután jöttem is haza. Műtét után még 3 órát kellett bent lenni.
Első és második alkalommal tettek fel tágítót (3. alkalommal már nem). Ez kicsit kellemetlen volt, de nem nagyon fájt. Ha már szültél, akkor nem raknak fel. Miután felrakták kb. 1 óra múlva menzesz szerű görcseim voltak (állítólag ez olyan, mint szülés előtt a fájások).
Mikor sorra kerültem, jött értem egy műtős. Bementem a műtőbe, lefeküdtem, majd beadták az altatót vénásan. Mikor toltak ki, már magamnál voltam egy kicsit. A műtős kiemelt a tolókocsiból, és lefektetett. Mikor már magamnál voltam, mentem rendezni magamat a wc-re, mert műtét utáncsak egy nagy betét féleséget raknak a lábad közé.
Egyébként egyáltalán nem fáj, ettől ne izgulj!
Arra már nem emlékszem, hogy meddig véreztem, de nem sokáig, és nem is nagy mennyiséget.
4-6 héten belül jött meg a műtétek után.
A műtéttől ne izgulj, inkább lelkileg lesz nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!