Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan zajlik egy Missed Ab...

Hogyan zajlik egy Missed Ab utáni műtét? Nagyon fáj? Meddig kell kórházban lenni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 3 napig voltam a kórházban, első nap felraktak vmi tágítót,ami egyáltalán nem kellemes, másnap altatásban megműtöttek. A kórházi ágyban ébredtem fel, bőgve.Még sokáig véreztem, már nem is tudom hány hétig. Rossz volt még az is, hogy a műtét után pár napra megindult a tejem, a szervezetem azt hitte szültem... ez még kellett. Nem tudják miért ment el a baba, de azóta van már egy másfél éves kislányom is és most is kisbabát várok, de még az elején vagyok, izgulok is, nehogy vele is történjen vmi.
2011. ápr. 5. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, és nem fáj, csak az a tágító kellemetlen.
2011. ápr. 5. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem már többször is volt.

Úgy látszik ez kórház függő, mert én minden alkalommal reggel bementem és késődélután jöttem is haza. Műtét után még 3 órát kellett bent lenni.

Első és második alkalommal tettek fel tágítót (3. alkalommal már nem). Ez kicsit kellemetlen volt, de nem nagyon fájt. Ha már szültél, akkor nem raknak fel. Miután felrakták kb. 1 óra múlva menzesz szerű görcseim voltak (állítólag ez olyan, mint szülés előtt a fájások).

Mikor sorra kerültem, jött értem egy műtős. Bementem a műtőbe, lefeküdtem, majd beadták az altatót vénásan. Mikor toltak ki, már magamnál voltam egy kicsit. A műtős kiemelt a tolókocsiból, és lefektetett. Mikor már magamnál voltam, mentem rendezni magamat a wc-re, mert műtét utáncsak egy nagy betét féleséget raknak a lábad közé.

Egyébként egyáltalán nem fáj, ettől ne izgulj!

Arra már nem emlékszem, hogy meddig véreztem, de nem sokáig, és nem is nagy mennyiséget.

4-6 héten belül jött meg a műtétek után.

A műtéttől ne izgulj, inkább lelkileg lesz nehezebb.

2011. ápr. 5. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt elflejtettem megírni, hogy az egész műtét 15 perc alatt meg is van.
2011. ápr. 5. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem nem volt ilyen műtétem és remélem,hogy nem is lesz!DE nagyon sajnálom ami veled történt!Minden jót tudok csak kívánni!
2011. ápr. 5. 17:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ikreket vártam de sajnos mind a ketten elmentek :-(( Elvileg ma műtenek. Van egy 22 hónapos kisfiam,tehát szültem már.Csak nagyon félek :-((
2011. ápr. 6. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!