Missed ab -nal mennyit kell korhazban maradni?
Szia!Engem még aznap hazaengedtek.
Fel a fejjel legközelebb sikerülni fog.
29 hetes km
még nem biztos csak ma neztek hogy nem latak szivhangot de holnap nezik ujra,mert meretei jok.es 6 hetesen meg volt szivhang
most 9 hetes lenne ugyhogy remenykedek h mindenokés legyen
Kedves Kérdező,
tavaly nekem is volt egy "missed ab" esetem, amikor már 99%-ra mondta a doki, akkor még az 1 %-ért hazamentem.
Három nap múlva magamtól mentem a kórházba, mert egyre elviselhetetlenebb görcseim voltak, és akkor már elmosódott petezsákot láttak, a magzat felszívódott belőle. Pénteken felvettek, feltették a lamináriát, szombaton műtöttek, és aznap délután haza is mehettem. (Papíron csak hétfőn. Vissza kellett mennem a zárójelentésért.)
Az embrió mérete már napokkal korábban sem stimmelt.
Szerintem adj neki sok szeretetet, énekelj neki, vagy mondj bármit, kérd, hogy maradjon veled.
Én most ezt teszem, másfél évvel az eset után, és a mai 12 hetes ultrahangon azt mutatták, hogy kapaszkodik, vidáman éli világát a biztonságos kuckójában.:):):)
Még ne beszélj úgy, mintha... Érted.
Minden jót kívánok neked, nagyon drukkolok!
További szép estét: E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!