Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab -nal mennyit kell...

Missed ab -nal mennyit kell korhazban maradni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1 napot...
2009. okt. 20. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Engem még aznap hazaengedtek.

Fel a fejjel legközelebb sikerülni fog.

29 hetes km

2009. okt. 20. 18:55
 3/8 A kérdező kommentje:

még nem biztos csak ma neztek hogy nem latak szivhangot de holnap nezik ujra,mert meretei jok.es 6 hetesen meg volt szivhang

most 9 hetes lenne ugyhogy remenykedek h mindenokés legyen

2009. okt. 20. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem szültél 1 éjszakát bent kell tölteni, mert akkor raknak fel lamináriát. Ha szültél már, reggel bemész és délután már hazaengednek, ha nincs panaszod.
2009. okt. 20. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

tavaly nekem is volt egy "missed ab" esetem, amikor már 99%-ra mondta a doki, akkor még az 1 %-ért hazamentem.

Három nap múlva magamtól mentem a kórházba, mert egyre elviselhetetlenebb görcseim voltak, és akkor már elmosódott petezsákot láttak, a magzat felszívódott belőle. Pénteken felvettek, feltették a lamináriát, szombaton műtöttek, és aznap délután haza is mehettem. (Papíron csak hétfőn. Vissza kellett mennem a zárójelentésért.)

Az embrió mérete már napokkal korábban sem stimmelt.

Szerintem adj neki sok szeretetet, énekelj neki, vagy mondj bármit, kérd, hogy maradjon veled.

Én most ezt teszem, másfél évvel az eset után, és a mai 12 hetes ultrahangon azt mutatták, hogy kapaszkodik, vidáman éli világát a biztonságos kuckójában.:):):)

Még ne beszélj úgy, mintha... Érted.

Minden jót kívánok neked, nagyon drukkolok!

További szép estét: E.

2009. okt. 20. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Mi lett a szerdai vizsgálat eredménye? Remélem újra látták a szívhangot.
2009. okt. 23. 07:14
 7/8 A kérdező kommentje:
sajna csütörtökön megcsinaltak a mutetet:(remelem következönek összejön,de nem ertem mitol mehet el egy baba igy jel nelkul.
2009. okt. 23. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a kezelőorvosod nem mondta el akkor most én: a spontán megszakadó terhességekben az embrió fejlődésképtelen. Egyébként a megtermékenyült petesejtek feléből sem lesz magzat, még kevesebből újszülött. Ez a természet szelekciós rendje, ha megérted, hamarabb túljutsz rajta.
2009. okt. 26. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!