Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjöhet ettől eltekintve?

Megjöhet ettől eltekintve?

Figyelt kérdés
Én voltam aki 5 tesztet csinált az elmúlt hónapan es mind negatív!Aminek örülök de nem vagyok felpuffadva mint mensi előtt szoktam pár napig érzékeny volt a mellem de ez alább hagyott!Kis görcsök is voltak! DE nem tom, hogy megjön e?Félek,hogy nehogy mégis baba legyen!Annyit még hogy félidőben nagyon sok folyásom volt, ami egy doki szrint a peteérés elmaradása , de akkor is érzékeny volt a mellem de lehet csak az ideg miatt!Segítsetek!Volt már így valaki?
2008. febr. 9. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy terhes vagy!!!!főleg hogy elmaradnak a tüneteid..ha babás lennél akkor a hasfájás és a mellek érzékenysége jelen lenne!

lehet lelki oka hogy nem jön meg!biztos idegeskedtél sokat vagy lehet valami más bajod!a sok folyás szerintem a peteérést jelenti mert akkor mindig több!és általában ez igy van mindenkinél!nyugi! nekem volt hogy 2 hetet késett az idegtől! bár most babás vagyok:) rem uyg lesz ahogy szeretnéd.de ha nem jön meg menj el dokihoz ő tud biztosat mondani!szia!

2008. febr. 9. 12:39
 2/3 A kérdező kommentje:
JA az előző 2 hónapban 2 nappal hamarabb jött mint általában így most nem tom hány napra számoljam a ciklust!HA átlagot veszek akkor ma kell megjönni!De ha az előző 2 hónapot akkor meg már 2 napja kellett volna!Segítsetek légyszi!A legutóbbi teszt is nega az Gabriel volt de napközben csináltam!Olvastam olyat hogy volt akinek csak 3és fél hónap múlva volt pozitív teszt!Félek!jan14-én volt utoljára mensi!Nőgyógyász küldhet vérvételes tesztre? Annak mennyi az ideje míg elkészül?És mennyibe kerül?A válaszokat előre is köszönöm!
2008. febr. 9. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

MENJ EL ORVOSHOZ HA ENNYIRE FÉLSZ!!!!DE hidd el nem hiszem hogy terhes vagy!!! volt már nekem is ilyen! meg fog jönni!!nyugi...de a doki a legbiztosabb! ha ennyi teszt negativ volt akkor tuti nem vagy babás!!!főleg ha a Gabrielt is használtad!

nekem az 3 nappal mensi előtt kimutatta..nyugodj meg.lehet ezért nem jön meg!

2008. febr. 9. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!