Lehet terhesség jele az, hogy a baba megfoganása (remélem) után 3 nappal el kezdett fájni lent a hasam?
Igazából nem fáj csak nagyon feszül és húzódik, fel is van puffadva. Olyan mintha izomlázam lenne.
Biztos, nem felfázás, mert az más érzés. Gyakran pisilek, mert magyon nyom.Elvileg ma kell, hogy megjöjjön, hajnalban görcsöltem, de eddig semmi vérzés.A melleim menzi előtt mindig fájnak, most viszont semmi, csak a bimbóim viszketnek.Reménykedhetek?
Szia! Én csak a saját tapasztalataimat tudom leirni. Nekem is mindig fájt a mensi előtt a mellem de amikor sikerült teherbeesni abban a hónapban sokkal jobban fájtak a melleim. A gyakori pisilés lehet a terhesség jele is. Várj egy két napot és ha nem jön meg tesztelj.
Sok sikert!
szia!
ugyanez volt nálam is!vegyél egy gabriel tesztet és csináld meg holnap reggel!!sztem reménykedhetsz:)sok sikert..szoritunk...
5 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!