A párom és én albérletben lakunk. Jövőre nyárra van kitűzve az esküvőnk. Nagyon szeretnénk már gyereket de?
Szia!
2010 nyárra?
Addíg akár már vissza is fogyhatsz és még boldogabb leszel, hogy van egy babád!
Ez amúgy a ti döntésetek legyen és nem is biztos, hogy egyből összejön, de adja az isten!
Bocs, hogy ezt írom, nem szeretnék senki lelki világába gázolni és senkit nem szertnék megbántani, de szerintem kicsit talán maradiak a többiek. Én 27 vagyok, de azt vallom, hogy lehet, hogy szép dolog az esküvő, de egy papír összébb nem köt senkit. Anélkül is élhetnek egymással a párok. És szerintem nem ciki, meg nem égő esküvő előtt baba. Hány olyan nő van aki férjhez ment jött a baba rá nem sokkal elváltak, mert mégsem működött a dolog.
A párodnak pedig igazat adok az albérlettel kapcsolatban. Ha az albérlet pénzhez kicsit még hozzátasztek akkor SAJÁT lakás törlesztését is tudjátok fizetni. Így nem áll fent a veszély, hogy ha a főbérlőnek más tervei akadnak akkor kirak benneteket.
Remélem nem bántottalak meg, ha mégis akkor bocsánat! csak a véleményem írtam le.
Szia!
A párommal lassan 9 éve vagyunk együtt, 2 éve költöztünk össze. Szintén albérletben lakunk.
A családom már tavaly lagzit akart, de nem csináltunk. Majd talán idén. TALÁN!
Egyrészt engem nem nagyon izgat az esküvő téma, megvagyok nélküle. De amiért igazán nem érdekel, az az, hogy már több, mint 1 éve próbálkozunk a babával, és nem jön össze. Most úgy vagyok vele, hogy csak akkor lesz lakodalom, ha tutira összejött a baba. (Ha ne adj'Isten olyan gyógyszert kell szednem, vagy vizsgálatokra járni, ami rohadt sokba kerül, akkor inkább ERRE menjel el a lagzira félretett pénz!!!) Remélem érted, mire gondolok!
Szóval egy a lényeg! Nem kell foglalkozni vele, hogy ki mit mond! Ha szeretnétek babát, akkor hajrá!!!!!!!!!!
Sajnos nem tudhatod, mikor jön össze! De remélem, ti sikeresebbek lesztek, mint mi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!