Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön meg, csak...

Miért nem jön meg, csak minimális barna folyásom van?

Figyelt kérdés
Pénteken kellett volna megjönnie, de szerda óta minimális barna folyásom van. Semmit nem érzek, csak annyit hogy 3 napja éjszaka nagyon zaklatottan alszok. És nap közben sem vagyok fáradt, tele vagyok energiával. Babát szeretnénk és kb 3 hónapja egészségesebben étkezek és heti 2-3 alkalommal mozgok.
2011. ápr. 2. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha napra pontosan szokott megjönni és ehelyett még mindig csak a barna folyásod van, akkor nagy esélyed van arra, hogy terhes vagy!

Én még várnék pár napot és ha nem jön továbbra sem a mensi, tesztelnék!

Hődet nem méred?

2011. ápr. 2. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

Én is hasonló helyzetben vagyok.Nekem csütörtökön kellett volna megjönnie, de csak nagyon pici barnázás volt.Mi is szeretnénk babát, de ebben a ciklusban nem tudtunk együtt lenni.Úgyhogy ha ez mégis baba, akkor még az előző ciklusból.De akkor meg a teszt már kimutatná gondolom.Ma csinltam egy tesztet, negatív lett./Lily/

2011. ápr. 2. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet h a szervezeted így jelzi h most kellene megjönnie, de már nem fog.

utolsó voltam.

2011. ápr. 2. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ma elég rosszul érzem magam: néha szédülök és hányinger kerülget. Fáradtnak érzem magam. Kicsit sötétebb barna a folyásom. Szerintem meg fog jönni és ezért érzem magam rosszul.

2011. ápr. 3. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!