Baj lehet vagy reménykedhetem?
Szerdán nagyon fájt az alhasam, csütörtökön és ma volt egy kis pecsét a WC papíron. Nem bírtam ki és csináltam tesztet halványan volt második csík. Nagyon halványan. Reménykedhetek? Holnap csináljak reggeli vizeletből még egy tesztet? Attól félek ha pozitív lesz nehogy méhen kívüli legyen, mert tavaly októberben műtöttek bal oldali méhen kívüli terhességgel, a petevezetőm megmaradt. Próbálom nyugtatni magam, de nem megy. Köszönöm előre is a válaszokat.
Ha a terhességi teszt pozitív lett, akkor ne aggódj, hanem örülj annak, hogy kisbabád lesz!
Esetleg 1 jó pár nap múlva újra tesztelj egyet, hogy hátha már erődik a csík, de én már a halvánnyal is elégedett lennék a helyedben!
Gratulálok!
Első vagyok:
Igen, előfordulhat. Ne aggódj!
De én a helyedben ezt elmondanám az orvosnak! Tehát felhívnám és megkérdezném tőle, vagy elmennék hozzá, és esetleg ad valami gyógyszert rá, hogy ne barnázz! De ez még normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!