Most már tuti nem vagyok terhes? Légyszi olvassátok el!
Lehet hülyének fogtok nézni, de nem értem az egészet, vagy már annyira vágyom rá h legyen kisbabám, h bebeszélem magamnak?A lényeg az h utoljára febr 17.jött meg majd peteérés környéken együtt voltunk a párommal (márc. 5) legközelebb csak a következő hétvégén (távol dolgozik csak hétvégenként tud hazajönni) majd a nem várt előtt 2 nappal elkezdtem barnázni, de az is csak a wc papiron volt majd 3 napig csak ismét a wc papir volt enyhén véres. Azóta a melleim fájnak de csak estére érzem, volt sokszor h napközben főleg reggel hányingerem volt és óránként jártam pisilni, teszteltem többször is negatívat legutoljára tegnap reggel. Most lennék elvileg 6+1 napos terhes. Szerintem már ki kellene hogy mutassa a teszt ha terhes lennék viszont rengetek hozzászólást olvastam már hogy van akinek csak később mutatta ki a teszt hogy terhes.
Szerintetek van még esélyem rá esetleg teszteljek még pár nap múlva? Amúgy vaterás one step teszttel csináltam mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!