Terhes kismamák! Olvassátok el! Oltassunk-e terhesen? Czeizel Endre véleménye a H1N1 oltásról terheseknek.
Figyelt kérdés
Http://www.antsz.hu/portal/down/kulso/aktualis/ujinfluenza/Czeizel_Oltassak_be_ujinfluenza_ellen_kismamak_20091007. pdf2009. okt. 16. 23:32
2/19 anonim válasza:
Http://www.antsz.hu/portal/down/kulso/aktualis/ujinfluenza/C zeizel_Oltassak_be_ujinfluenza_ellen_kismamak_20091007. pdf.
3/19 anonim válasza:
Az előző vagyok.Sajnos nekem sem ment a bemásolás!Valamiért ezt sem nyitja!!Bocsi
4/19 anonim válasza:
Én sem tudom megnyitni, inkább írd le hol találtad. Bár ha az ANTSZ honlapján van akkor asszem tudom mi lehet a konklúzió...
5/19 anonim válasza:
Lanyok probaljatok meg igy:
Utanna jobboldalt a negyedik linkre kattintsatok ra. Ugy kezdodik, hogy Czeizel...
Remelem sikerul, en igy talatam ra
6/19 anonim válasza:
en akkor sem merem magam beoltatni! pedig nagyon bizok czeizel-ben.
boldog babavarast mindenkinek!
7/19 edus83 válasza:
Én akkor sem oltatom be magam!!!!!!!!!!
8/19 anonim válasza:
én sem veszem fel az oltást.15 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!