Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes kismamák! Olvassátok...

Terhes kismamák! Olvassátok el! Oltassunk-e terhesen? Czeizel Endre véleménye a H1N1 oltásról terheseknek.

Figyelt kérdés
Http://www.antsz.hu/portal/down/kulso/aktualis/ujinfluenza/Czeizel_Oltassak_be_ujinfluenza_ellen_kismamak_20091007. pdf
2009. okt. 16. 23:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok!Bocs ,ne haragudjatok azt hittem működik!
2009. okt. 18. 09:01
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
Én nem tudom elolvasni egyiket sem de nincs az az Isten hogy én beoltassak egy virussal egy alig fél kg os babát aki a pocimban van!!!Nem leszek kisérleti nyul és a babám sem!
2009. okt. 18. 09:12
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Kismamik!

A homeopátiás oldalakon van egy csomó szer amit szedhetünk!

OSCILLOCOCCINUM!

én ezt szedem heti 1 fiolát.. ha lesz bajom akkor is szedhető..tavasszal nálunk mikndenki influenzás volt.. ezt szedtük 3 nap alatt jól voltunk.. Lázcsillapítás és C vitamin meg a homeos bogyesz..

a homeopátiás szereket miért nem reklámozzák? mert abban nincsen pénze az államnak!

ezt meg be kell adni ha már készen van..

és ha véletlenül 10 év múlva tanulási zavara lesz a gyerkőcnek azt senki sem mondja majd hogy a külön fejlesztést fizeti az állam.. akkor majd ráhúzzák arra hogy biztosan te ettél ittálcigiztél vagy voltál vezsélyes helyen.. mi vagyunk a hibásak.. na igen.. akkor is ha beadatjuk!

de ha valaki fél és ettől jobb lesz adassa be magának..

a fene sem tudja mi lesz a következmény de a Contergánról sem tudták hogy mit okoz és jött a sok végtaghiányos gyerek..na jó ez nem bizti hogy ennyire durva lesz.. mégis ki tudja hosszú távon mi lesz belőle...

2009. okt. 19. 15:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Ugyanakkor a Szabin cseppektől is ment a para, ma meg kötelező. Erről ennyit.

Sztem a Czeizel éppen az az ember, akinek a szavában lehet bízni. Pont.

2009. nov. 11. 20:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Lehet bízni, ezért lett ő is "reklámarc"...

Millió kismamának és meddő párnak segített, ő korunk egyik "hőse", ezért megfelelő ember az állam oldalán. Szerinted kedves utolsó mi történne a karrierjével és a renoméjával, ha az ellenkezőjét állítaná?

Mehetne ő is a süllyesztőbe...

2009. nov. 16. 09:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is mehetne a süllyesztőbe ha valótlant állítana és miatta születnének beteg gyerekek(sok 1000,sok 100 000?).Szerinted azt megúszná a karrierje?Lehet,hogy reklámarc de ezért ő már megdolgozott!Már letett az asztalra annyit,hogy én bízzak benne.
2009. nov. 16. 19:47
 17/19 A kérdező kommentje:

Szerintem is jó reklámarc mostanság mindehhez...

Nem véletlenül került be a képbe! Fura ez az egész szitu. Nem gondoljátok?

2009. nov. 16. 20:38
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Én meg azt gondolom, ez az egész hülyeség. Oltass vagy ne oltass, oltasd a gyereked, ha megnyugtat, ne oltasd, ha nem nyugtat meg, de senkit ne akarj meggyőzni, mert azt hiszed, hogy igazad van. Nem most fog kiderülni. Lehet, hogy annak lesz igaza, aki oltat, lehet, hogy annak, aki nem. Lehet, hogy mindkét félnek. Abba kéne már hagyni ezt az egész lihegést ezen a témán sztem. Az, aki azért oltat vagy nem, mert egy ilyen fórumon olvas egy névtelen hozzászólást pro vagy kontra, az a felelőtlen. Én oltattam, a gyerekeket is, így érzem helyesnek. De nem akarok senkit meggyőzni, se engem, se a gyerekeimet nem veszélyezteti az, ha más nem oltat. De engem se akarjon UTÓLAG, az oltásunk után meggyőzni senki arról, hogy márpedig nem szabad oltatni. Az én dolgom, nem az övé. Neki meg abból nem származik kára, ha én oltatok. Pont.

De egyszerűen őrület egy rohadt oltáson ennyit vajúdni, habzó szájal szídni vagy nem szídni. Minek? Attól bármi is jobb lesz?

2009. nov. 17. 09:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Igazad van!
2009. nov. 18. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!