Mikor derül ki hogy terhes vagyok? 3 napja.
Figyelt kérdés
3 napja mult el a mensim és tegnap este a párom bennem ment el. Szeretnénk egy pocaklakot.Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?Mennyi idő után érzem magamon h van pocaklako? mi a véleményetek a fiatal anyukákról?2011. márc. 31. 14:29
1/5 anonim válasza:
A babához akkor kellene együtt lennetek, amikor peteérésed van, azaz megtermékenyíthető a pete.
A terhesség pedig az elmaradt menses után kb 3-4 nappal lehet legkorábban kimutatni, a legérzékenyebb tesztekkel a reggeli vizeletből. Ha ez pozitív, akkor jöhet a nőgyógyász,hogy ezt megelőzze.
De ha ezekkel sem vagy tisztában, akkor még ne vállalj gyereket, inkább tanulj...
3/5 anonim válasza:
Azért ennyire nem kell túlspilázni ):
Ha nem jön meg a mensid, akkor majd tesztelj, de addig ne pörögj ezen :)
4/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem vagy terhes. Kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Csak mert én is fiatal anyuka leszek. :)
5/5 anonim válasza:
nagyon kicsi rá az esélyed.
A próbálkozástól elkezdve is lehet h 2-3 évet kell rá várnod mire összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!