Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor derül ki hogy terhes...

Mikor derül ki hogy terhes vagyok? 3 napja.

Figyelt kérdés
3 napja mult el a mensim és tegnap este a párom bennem ment el. Szeretnénk egy pocaklakot.Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?Mennyi idő után érzem magamon h van pocaklako? mi a véleményetek a fiatal anyukákról?
2011. márc. 31. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

A babához akkor kellene együtt lennetek, amikor peteérésed van, azaz megtermékenyíthető a pete.

A terhesség pedig az elmaradt menses után kb 3-4 nappal lehet legkorábban kimutatni, a legérzékenyebb tesztekkel a reggeli vizeletből. Ha ez pozitív, akkor jöhet a nőgyógyász,hogy ezt megelőzze.

De ha ezekkel sem vagy tisztában, akkor még ne vállalj gyereket, inkább tanulj...

2011. márc. 31. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. márc. 31. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért ennyire nem kell túlspilázni ):

Ha nem jön meg a mensid, akkor majd tesztelj, de addig ne pörögj ezen :)

2011. márc. 31. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem vagy terhes. Kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Csak mert én is fiatal anyuka leszek. :)
2011. ápr. 1. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:

nagyon kicsi rá az esélyed.

A próbálkozástól elkezdve is lehet h 2-3 évet kell rá várnod mire összejön.

2011. ápr. 3. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!