Mennyi idő alatt derül ki, hogy terhes lehet valaki?
Figyelt kérdés
Mert én a barátommal 11 napja feküdtem le,és félek,hogy terherbeestem!2009. aug. 16. 18:44
1/9 anonim válasza:
Abban a pillanatban, mikor megtörténik a "találkozás". Hogy te mikor tudod meg? Igazán a következő menszi ideje körül. Ha kimarad akkor érdemes tesztelni.
2/9 anonim válasza:
A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül már mutathat valamit. A tesztek egy picit hamarabb "látnak" mint a dokik, ultrahanggal a fogamzástól számított 20-25 nap múlva lehet igazolni a terhességet.
3/9 anonim válasza:
Mikor kell megjönnie legközelebb? Ha a ciklusod közepe táján feküdtél le vele és nem védekeztetek akkor van esély a terhességre. Ha már meg kellett volna jönnie akkor már egy teszt mutat valamit.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor felüdtem le vele,mikor megjött!Aznap!Nem is vettük észre,hogy véres lett a bugyim!De védekeztünk!!És a gumi élevezett ez a barátom
2009. aug. 16. 19:15
5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként 6-13ig kell megjönni a jövő hónapban!
2009. aug. 16. 19:25
6/9 anonim válasza:
Ha gumit használtatok akkor mi a probléma?
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából semmi!Csak a %ra lennék kiváncsi,hogy mennyi rá az esély!Eddig mindenki azt mondta,akinek ezt elmeséltem,hogy semmi esély nincs rá,mert védekeztünk,meg a gumiba élvezett,és nem is szakadt ki!Csak tartok tőle!Lehet,hogy teljesen feleslegesen???
2009. aug. 16. 19:47
8/9 anonim válasza:
Teljesen feleslegesen. Mit gondolsz mi termékenyíti meg a petesejtet? Valaminek oda kell kerülnie, a semmitől nem leszel terhes! Másrészt, ahhoz, hogy érett petesejted legyen, peteérésnek kell lennie, ami egy egészséges nőnél a ciklus pontosan a közepénél van, azaz kb. a 14. napon. Te menstruáltál, ami mint tudjuk, nem a ciklus közepe. Teherbe lehet esni, a menstruáció idején is, ha esetleg volt egy váratlan peteérésed akkor, de ez nem gyakori, mert nem ez lenne a normális. Vagy nagyon pekhes vagy és pont akkor ovuláltál, illetve valamilyen csoda folytán oda került az ondó, vagy...én kizártnak tartom egyébként.
9/9 A kérdező kommentje:
Most is beszélek a barátommal!Örülök,hogy vele mindent megtudok beszélni!És én hiszek neki 100%osan!És ő most is azt mondta,hogy nem szakadt ki a gumi!Úgyhogy így elég elképzelhetetlen,hogy terhes leszek,vagy vagyok!
Köszi a válaszokat mindenkitől!sokat segített mindenki!!!
2009. aug. 16. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!