Az ovulációs fájdalmat pontosan mikor és meddig érzitek?
Figyelt kérdés
Nekem most nagyon erős az ovu fájdalmam, szinte minden mozdulatnál érzem...De még pár napom lenne az ovulációig, így nem tudom miért érzem ma ilyen erősen. Tegnap este együtt voltunk, nem tudom az meddig lesz még jó baba szempontjából és legközelebbi együttlétet péntekre tervezem, mert számításaim szerint szombaton kéne hogy ovuláljak. Addig meg nem akarok együtt lenni a párommal, hogy gyűljenek a "katonái". Ugye nem fogjuk lekésni ha pénteken leszünk együtt és jó lehet még a tegnap esti együttlét is?2011. márc. 30. 18:09
1/3 anonim válasza:
Hőt nézel? Vagy esetleg ovutesztet használsz? Nekem a fájdalom két napig szokott tartani,és a második napon szabadulhat ki a pete,de ezt azóta tudom mióta hőmérőzök. Ja és a nyákom is csak egy napig tojásfehérjés az előző napon. Ha két naponta szeretitek egymást akkor nem maradtok le biztosan. Szurkolok!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Hát ma meg már semmit nem érzek, viszont a hőm még maradt alaphőn...szerintem még nem volt ovulációm a hő alapján, így nem késsük le, ha legközelebb csak holnap este leszünk együtt. Szerinted?
2011. márc. 31. 12:21
3/3 anonim válasza:
Én tüszőrepesztő szurit kapok (5 hónapja). Ami azt jelenti, hogy 24-36 órán belül peteérésem van. Na nekem soha semmi jele nem volt. De ez is változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!