Veletek előfordult már olyan, hogy korábban éreztétek az ovulációs fájdalmat, de jóval később volt csak ovu?
Figyelt kérdés
Mert én még csak a 8. napon tartok, de már most néha érzem hogy fájdogál a hasam. Kb. 15. nap körül szokott lenni leghamarabb is az ovum, de inkább később. Az normális lehet,hogy most érzem és közben még nem fog bekövetkezni?2011. márc. 25. 17:53
1/1 anonim válasza:
Múlt hét szombaton már éreztem, aztán napról napra néha gyengébben, erősebben és tegnap repedt meg, uh-alapján.Nekem volt már 10.napon, 12-13, napon, mostanába meg a 18.napon, megőrült, össze-vissza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!