Kinek hànyadik inszeminàciò volt sikeres? Mennyi az esèlye, hogy elsôre sikerüljön? S vajon mitöl függhet?
Nekem is most volt az első és nagyon-nagyon reménykedem!
Az orvos szerint az esély 10-15%, de itt már többször is olvastam, hogy elsőre sikerült. Neked hol csinálták?
Sanos nekem még nem sikerült,1 hete volt a negyedik.
Amúgy a dokim azt mondta,hogy mindegyiknél 15-20% az esély,mindegy hogy az első,vagy mondjuk a negyedik.
Sok mindent tudnak kontrollálni,de vannak sajnos olyan dolgok,amiket a doki sem tud pontosan megállapítani.
Ha az inszemet jól is időzíti,utána már nem lehet tudni,hogy hol akad el a folyamat.Sikrült-e a megtermékenyítés egyáltalán, vagy jó sperma találkozott-e a petesejttel,no meg hogy az milyen minőségű.Az is lehet,hogy a beágyazódással van probléma. Sanos ezeket az esetleges problémákat nem lehet nyomon követni. A ciklus végén dől el minden. Már jó lenne nekem is egy pozi teszt, mert eddig csak Lh teszten láttam két csíkot.Hajrá mindenkinek!
Nekem sikerült az első inszeminációm.Szép nagy tüszőim voltak,megfelelő volt a sperma mennyisége,jó volt az időzítés,de sajnos nem akar velem maradni.
Neked sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!