Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok?...

Lehet hogy terhes vagyok? érdemes tesztelnem?

Figyelt kérdés

12 napja késik a menstruációm.múlt hét szerdán egész éjszaka hánytam azóta hányingerem van délelőttönként. a hasam nem fáj inkább néha egyik oldalon máskor másik oldalon beszúr.tegnap nagyon égett a gyomrom:S a melleim nem fájnak egyáltalán,nem is feszülnek.pedig ovu után mindig szoktak.a hőm napok óta fent van bár nem mértem egész hónapban.már letettem róla:(

szerintetek teszteljek vagy mi lehet a baj?

elkezdtem szedni 1 hónapja algakapszulát.annak lehet ilyen mellékhatása ,hogy nem jön meg tőle?egyszer 2 hete éreztem h nagyon görcsöl a hasam egyszer meg 4 hete.utolsó menses febr 17.-én volt.28 naposak a ciklusaim.

2011. márc. 29. 10:14
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
nem tudom.szerintem a reggeli pisi miatt várok.jaj lányok,így meg fogok őrülni.vagy csinálhatok a délutániból is már?
2011. márc. 30. 09:18
 22/38 anonim ***** válasza:
Végy két olcsóbb tesztet, az egyiket csináld meg ma a másikat reggel, figyelj ha már ennyi ideje késik akkor ki kell mutatnia akármikor is csinálod, és ha pozi lesz ma délután akkor lehet örülni és nem örlődni tovább.
2011. márc. 30. 09:23
 23/38 A kérdező kommentje:
jólvan akkor elmegyek gyógyszertárba és megpróbálom megint.ha megcsináltam megírom az eredményt.egyébként a hányingerem megszűnni látszik,a cicim még mindig nem fáj ,mensi érzés sehol..passz.
2011. márc. 30. 09:26
 24/38 anonim ***** válasza:
Úgy csináld a következő tesztet, hogy előtte kevés folyadékot iszol és pár óráig visszatartod a vizeletet, hogy jó sűrű legyen, de figyi ha hányinger is volt, akkor már olyan szintű hcg-nek kell lennie, hogy a tesztnek ki kell mutatnia!! Ha negatív lenne akkor viszont más gond van. Drukkolok, majd írd meg.
2011. márc. 30. 09:29
 25/38 A kérdező kommentje:

végeredmény:3 negatív egy pozitív.na ilyenkor mi van?

nem bírtam ki és vettem 3 tesztet mind megcsináltam:(

2011. márc. 30. 10:09
 26/38 anonim ***** válasza:
Jesszusom! Húú a pozitív az teljesen pozitív lett? Tehát nem szellemcsík, vagy halvány hanem határozott??????
2011. márc. 30. 10:56
 27/38 A kérdező kommentje:
hát egy kicsit gyengébb mint a c csík.de így hogy a többi negatív így nem tudom mit higgyek.
2011. márc. 30. 10:57
 28/38 A kérdező kommentje:
de színes az biztos.
2011. márc. 30. 10:57
 29/38 A kérdező kommentje:
úgyhogy reggel mindenképp tesztelek megint.szerintem aludni sem fogok
2011. márc. 30. 10:58
 30/38 anonim ***** válasza:
Én a pozitívnak hinnék, és a tüneteknek, nem semmiért nem jött meg ezek szerint, hanem baba miatt, szegénykém most aztán kétségek között vagy ismét!! Nem értem én ezeket a teszteket,ugyanabból a vizeletből három ugyanolyan teszt különböző eredményt ad? Milyen tesztet vettél?
2011. márc. 30. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!