Van itt olyan, akinek tegnap/ma lesz tüszőrepedése (egy domináns tüszőm van-23mm)?
Én tegnap voltam uh-n,ahol a doki egy 23mm-es tüszőt látott a bal petefészkemben.Azt mondta,hogy este mindenképpen legyünk együtt,mert meg fog hamarosan repedni.Csütörtöktől kell napi 2x1 Duphastont szednem 2 hétig,majd teszt.
Nem kellett volna repesztőt kapnom? (rákérdeztem...szerinte biztosan meg fog repedni)
Amúgy PCO-m van és lassan egy éve várunk babára. Merckformint szedek.
A következő 2 hétben szeretnék tapasztalatokat cserélni olyanokkal,akik hasonló helyzetben vannak,mint most én.
Nekem azt mondta a doki,hogy két hét múlva kedden reggel(ápr.12.) teszteljek első pisiből.Én a mensihez nem tudom viszonyítani,mert nekem nem sokszor van egy évben.
Te is az első babára vársz?
Várom a továbbiakat...!!!
Szia!
Igen, én is az első babát várom, várjuk nagyon. Tavaly nekem is egyébként kevesebbszer volt meg, mint november óta összesen :) Azért is számoltam úgy, hogy max 30 nap volt eddig. Így a 30. napon kitöltjük a tesztet :)
De nekem semmi tünetem még mindig. Már a talán képzelt tüneteim is elmúltak. Épp tegnap beszélgettem anyukámmal, ő mondta, hogy gyakorlatilag az első pillanattól kezdve rosszul volt, hányt, szédült.
Ezzel én is teljesen így vagyok. Bár ma nagyon olyan "mindjárt megjön" érzésem van. Remélem tényleg csak érzés. Rendesen megdagadtak az ujjaim is (nem csúszik le a gyűrűm), meg a hasam is kicsit puffadt... Izgulok, várok...
De reménykedjünk :)
Nekem ilyen "jó" még soha nem volt a hőm!Az utóbbi 1 évben ovum sem volt.De talán most...
Bízom benne,hogy hamarosan jön a baba is (mindkettőnknek)!
Ez az a könyv, csak megtaláltam :)
Cím: Gyereket szeretnénk avagy Hogyan essünk teherbe?
Szerző: West, Zita
Én a számban mérem rögtön miután reggel kinyitom a szemem az ágyban.Remélem,hogy nem hiába szórakozok ezzel a méricskéléssel! :-)
Nekem is van ám biohőmérőm,de én inkább a pontos értékre vagyok kíváncsi.(amúgy jót mosolyogtam a megnevezésen :-))
A krémes folyáson én is meg vagyok lepődve/mondjuk én az ovun is.
Ma tovább emelkedett a hőm és a krémes folyás is maradt.
Te hogy állsz?
Amúgy nem érzek semmi különöset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!