Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, akinek tegnap/m...

Van itt olyan, akinek tegnap/ma lesz tüszőrepedése (egy domináns tüszőm van-23mm)?

Figyelt kérdés

Én tegnap voltam uh-n,ahol a doki egy 23mm-es tüszőt látott a bal petefészkemben.Azt mondta,hogy este mindenképpen legyünk együtt,mert meg fog hamarosan repedni.Csütörtöktől kell napi 2x1 Duphastont szednem 2 hétig,majd teszt.

Nem kellett volna repesztőt kapnom? (rákérdeztem...szerinte biztosan meg fog repedni)

Amúgy PCO-m van és lassan egy éve várunk babára. Merckformint szedek.

A következő 2 hétben szeretnék tapasztalatokat cserélni olyanokkal,akik hasonló helyzetben vannak,mint most én.

2011. márc. 29. 08:20
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Tegnap vettem egy tesztet, de csak a jövő hétvégén fogom megcsinálni, vasárnap. Nekem mára múlt minden, amit eddig bármiféle tünetnek vélhettem. Remélem nem fog megjönni. Elég jól bírja. Nekem november óta az a "rendszer", hogy egyik hónapban 16 napra, a másikban 27-30 napra jött meg. Most már a 20-dik nap van (és most 16-os hónap lett volna, a szabály alapján:) ) Bár a doki mondta, hogy a progeszteron krémtől egyre jobban kitolódik az eredeti 30 napra majd.
2011. ápr. 2. 10:34
 12/49 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta a doki,hogy két hét múlva kedden reggel(ápr.12.) teszteljek első pisiből.Én a mensihez nem tudom viszonyítani,mert nekem nem sokszor van egy évben.

Te is az első babára vársz?

Várom a továbbiakat...!!!

2011. ápr. 2. 19:21
 13/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, én is az első babát várom, várjuk nagyon. Tavaly nekem is egyébként kevesebbszer volt meg, mint november óta összesen :) Azért is számoltam úgy, hogy max 30 nap volt eddig. Így a 30. napon kitöltjük a tesztet :)

De nekem semmi tünetem még mindig. Már a talán képzelt tüneteim is elmúltak. Épp tegnap beszélgettem anyukámmal, ő mondta, hogy gyakorlatilag az első pillanattól kezdve rosszul volt, hányt, szédült.

2011. ápr. 3. 15:37
 14/49 A kérdező kommentje:
Már csak 1hetet kell "kibírni".Nem tudom,hogy te hogyan vagy ezzel,de én megőrülök ettől a várakozástól.Már úgy tesztelnék...Mindig is utáltam várni. :-)Pedig még csak az 5.dpo-n vagyok.
2011. ápr. 4. 07:17
 15/49 anonim ***** válasza:

Ezzel én is teljesen így vagyok. Bár ma nagyon olyan "mindjárt megjön" érzésem van. Remélem tényleg csak érzés. Rendesen megdagadtak az ujjaim is (nem csúszik le a gyűrűm), meg a hasam is kicsit puffadt... Izgulok, várok...

De reménykedjünk :)

2011. ápr. 4. 08:44
 16/49 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen "jó" még soha nem volt a hőm!Az utóbbi 1 évben ovum sem volt.De talán most...

Bízom benne,hogy hamarosan jön a baba is (mindkettőnknek)!

[link]

2011. ápr. 5. 08:00
 17/49 anonim ***** válasza:
Én sosem mértem, de mindenhol azt olvasom,hogy jó ha magas :) Ma párom reggel mondta, hogy már megint tüzelek (mármint forró a testem) úgyhogy, én őt mint biohőmérőt használva megállapíthatom, hogy kb 3 napja magas az ébredési hőm. :) Látom tegnap neked is krémes volt a nyák, én meg is lepődtem rendesen. Ilyenkor már, a ciklus vége felé nem szokott semmilyen lenni. Egyébként te a hőt hol méred? Mármint, csak hogy értsd a kérdésem, nemrég vettem egy könyvet a könyvtárból, valamilyen Zita (külföldi) írta babát akarunk vagy hasonló címmel. Ott volt sok okos dolog, igaz történetek, esettanulmányok. Abban az volt, hogy ébredéskor a szájban kell rögtön mérni a hőt, nem hónaljnál. Több hőgörbe is volt, mindkét módszerrel, párhuzamosan, és a valós állapotot a szájban mért hőmérséklet tükrözte.
2011. ápr. 5. 13:02
 18/49 anonim ***** válasza:

Ez az a könyv, csak megtaláltam :)

Cím: Gyereket szeretnénk avagy Hogyan essünk teherbe?

Szerző: West, Zita

2011. ápr. 5. 13:04
 19/49 A kérdező kommentje:

Én a számban mérem rögtön miután reggel kinyitom a szemem az ágyban.Remélem,hogy nem hiába szórakozok ezzel a méricskéléssel! :-)

Nekem is van ám biohőmérőm,de én inkább a pontos értékre vagyok kíváncsi.(amúgy jót mosolyogtam a megnevezésen :-))

A krémes folyáson én is meg vagyok lepődve/mondjuk én az ovun is.

Ma tovább emelkedett a hőm és a krémes folyás is maradt.

Te hogy állsz?

Amúgy nem érzek semmi különöset.

2011. ápr. 6. 07:23
 20/49 anonim ***** válasza:
Én sem érzek továbbra sem semmi különöset. Ma nagyon gondolkoztam rajta, hogy csinálok egy tesztet, mert már nagyon kíváncsi vagyok, azután meggyőztem magam, hogy nem kéne, nehogy csalódjak. Vasárnapig olyan sok nap van még. Én is meglepődtem azon, hogy peteérésem is lett, főleg, hogy 2 is érett. Egyébként még mindig az a bármelyik pillanatban megjön érzésem van. A hasam olyan nem is görcsöl, nem is fáj, csak úgy érzem, meg mielőtt megjön a birkatürelelmem valahogy mintha nem is lenne. Ma és tegnap is olyan hamar felhúztam magam :) De én még bízom benne, hogy nem jön meg, már csak jövő januárban :)))
2011. ápr. 6. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!