Van itt olyan, akinek tegnap/ma lesz tüszőrepedése (egy domináns tüszőm van-23mm)?
Én tegnap voltam uh-n,ahol a doki egy 23mm-es tüszőt látott a bal petefészkemben.Azt mondta,hogy este mindenképpen legyünk együtt,mert meg fog hamarosan repedni.Csütörtöktől kell napi 2x1 Duphastont szednem 2 hétig,majd teszt.
Nem kellett volna repesztőt kapnom? (rákérdeztem...szerinte biztosan meg fog repedni)
Amúgy PCO-m van és lassan egy éve várunk babára. Merckformint szedek.
A következő 2 hétben szeretnék tapasztalatokat cserélni olyanokkal,akik hasonló helyzetben vannak,mint most én.
SZia!
Én is PCO-s vagyok. Nekem csütörtökön nézte UH-n az orvos és akkor volt egy 20 és egy 19 mm-es tüszőm. Mivel ő elutazott, így LH tesztet adott a hétvégére, amit szombaton kellett megcsinálnom. Mivel negatív lett, így az ügyelten beadattam egy tüszőrepesztő injekciót (pregnyl).
Egyébként én Meforalt szedek. Most napi 3x1 closti-val és napi 2x1 zitazoniummal lett peteérésem. Reménykedem, hogy összejön a baba most, nagyon várjuk már 1 éve.
Remélem,hogy ez a "hónap" mindkettőnknek sikeres lesz!!!
Én most abbahagytam a Mercket,amíg nem derül ki az eredmény két hét múlva.Ma is csinálok egy ovu tesztet,mert azt olvastam,hogy két nap is lehet pozitív.Ti mikor voltatok együtt?
Nekem mára így alakult a hőm.A mellbimbóim fájnak eléggé.Mi kb.1 éve próbálkozunk.5 hónapja szedek Merckformint.Tegnap elkezdtem a Duphastont is.
Neked nincs görbéd?
Szia!
Nekem nincsen görbém. Még sosem mértem. Talán azért sem, mert úgyis csak azt lehet tudni, hogy mikor volt ovuláció. LH tesztet is csak most csináltam ebben a ciklusban először. Én csak a "hasam, méhem érzem" egyelőre, hol erősebben hol egyáltalán nem. Nagyon kíváncsi vagyok, már nagyon várom, hogy ez a hét elteljen. A Duphaston mire való?
A Duphaston segíti a beágyazódást,magzatmegtartó hatása van.Remélem,hogy tényleg segíteni fog!
Nekem mára elmúlt a mellérzékenység...de a hőm fent van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!