Hogy lehet rávenni egy pasit a baba projectre?
Hat ha mar 3 honapja nem hasznaltok ovszert, akkor viszont jonni fog a kisbaba!:)))
A lenyeg, ne gorcsolj, ne ugy legyetek egyutt minden egyes alkalommal, hogy a babara gondolsz!!! Hidd el, ha elitek a napjaitokat, nem gondoltok ra, osszejon. Egyszercsak pozitiv lesz a teszt. Ne gorcsolj, oszinten mondom, ne!
hatodik vagyok..
Szerintem nagyon, nagyon sok nonek nem termeszetes, hogy gyermeket szeretne. ez vagy jön, vagy nem jön, az is előfordulhat, hogy nem jön. annyira nem termeszetes, bar teny, hogy jobban a "génjeinkben van".
amugy nem tudom rajtad segit e, de nalunk pl ugy indult a babaproject, hogy veletlen elszakadt a gumi, és akkor mondra a parom, hogy "akkor mar ne is vedekezzunk". en neztem, mint rozi a moziban, hogy ez most azt jelenti e, de azt jelentette.
lehet a ferjednel is meg fog pattanni valami, csak kell valami, ami kivaltja.
azt viszont beszeld meg vele, mert nalunk problemat okozott (vagyis felvilagosulatlanok voltunk mindketten), hogy a baba nem rogton fog jonni, nekunk pl 3 honap alatt jott, de van, akinek 9 honap is kell, szóval nem ugy van, ahogy a szulok mondtak anno, hogy nem vedekezel, es hu, a kovetkezo honapban ott a baba. (foleg, ha tablettas vagy, akkor ido is kell azt hiszem, mig kitisztul a szervezet, bar nem vagyok benne biztos). szóval erdemes picit hamarabb elkezdeni, nem lehet honapra kiszamolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!