Szerintetek? Létezik az hogy 9hetes és 1 napos terhességet halványan mutasson ki a teszt? Mi lehet az oka hogy ennyire halvány?
a teszt a HCG szintet méri.
én úgy tudom, hogy ez a terhesség előrehaladtával csökken, akkor pedig elképzelhető, hogy halványul a csík.
de egyébként ennyi idősen minek tesztelgetsz?
Szerintem ilyenkor már erősnek kéne lenni a csíknak,nem tudom mi az oka,hogy halvány!
A hCG termelődésea 12-14. napon már a vizeletből is kimutatható.
A 10. terhességi hét körül éri el koncentrációja maximumát: 26 000 – 288 000 mlU/ml;
A 12. héttől szintje a 20. hétig csökken, majd az akkori értéken stabilizálódik a terhesség végéig.
kedves második válaszoló.
ennyi idősen azért tesztelek mert január óta egyszer volt egy 36 napos pecsételős vérzésem de be tudtam annyinak hogy a stressz miatt lehetett csak mostanában egyre több terhességi tünetem lett és ismét késik ha vissza számolok a rendes menzeszemig akkor van 9 hét és 1 nap.
reménykedek benne hogy babát várok de félek hogy ha baba van a dologba akkor nincs e gond azért mert eddig nem mentem orvoshoz
szia
abbol nem lesz gond ha nem mentel orvoshoz en csak 11hetesen mentem orvoshoz mert a doki aszt mondta hogy nem erdemes elmennem mert meg nagyon kics es allig lehet latni ,de ha babat varsz akkor meny most es a 12 heten is kell meni akkor van a genetikai UH es az nagyon fontos!!22hkm
16:18 vagyok
en is magan orvoshoz megyek mert muszaj :(
a tb nem aktiv es nem engedik hogy be fizessem mert a lakcimem nem toltotte be az egy evet:(
es irj meg hogy mi lesz jo?? en is varom:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!