Ki nem várja marc.1-2.-ra? Van valami tünete amiböl gondolhat babara?
Én is 1-jére nem várom.
Tünetem szinte semmi, a melleim érzékenyebbek, de mást nem tapasztalok. De a hőm már több, mint egy hete 37,0-37,1 között van, reménykedem!
A tüneteid alapján lehetsz babás, csak vigyázz nehogy az akarás miatt érezd az áltüneteket. Mert túl soknak és erősnek tűnnek.
Két barátnőm is van, aki a 8-10 hétig nem érzett semmit.
sziasztok sorstársaim.
Én sem várom 1-2 ra.
Tünetem annyi eddig,hogy pár napja szurkál a hasam,megjön érzésem is van.
Melleim picit érzékenyebbek,de a derekem az fáj.
Meg a gyomrom,pár napja alig eszem,émelyeg a gyomrom.
Több a váladékom mint szokot.
Ti mikor teszteltek?Mert én még nem merek:-(
Sziasztok csajok! En pont 1-2-re nem varom. Sajnos nem duskallok a tunetekben, nincs hanyinger, nem vagyok almos, nem szedulok stb. De neked kerdezo, a tuneteid nagyon jok!!! Szerintem van esely a babara. A homerseklethez nem ertek de a tunetek nagyon biztatoak! Nekem kb egy hete volt mindjart megjon erzesem de mintha teljesen megszunt volna mostanra. Par napja nem erzek semmit. Bovebb folyasom sincs de az meg jelentkezhet. De a melleim megvannak duzzadva. En tettem fel itt korabban azt a kerdest, hogy: ‘mellnagyobbodas lehet babas tunet? ‘ Nem mondhatnam, hogy erzekenyek de nagyobbak es duzzadtabbak. De szerintem meg ne teszteljetek. Felesleges! En elkovettem ezt a hibat es a ma reggeli tesztem negativ. Vasarnap vagy hetfo reggel fogok ismet tesztelni.
Szoritok mindenkinek!!! Es legyszi irjatok majd meg a teszt eredmenyet! En is megirom!!! Pozitivat kivanok mindenkinek!!!!!!
Egy 4 honapja probalkozo
Szia
Én is kb akkorra nem várom, nekem nem sok tünetem van. Egy hete volt mindjárt megjön érzésem, azon kivül szinte semmi 4 hónapja próbálkozunk18-án volt pém és sokat látogatom az illemhelyet, ill.nasizok, más semmi. még nem merek tesztelni. ja és kipattogtam:-( drukkolok!
Szia
Utolsó vagyok. Nem merek 3-ánál előbb. mert lehet megjön addig. Ha késik én tesztelek és megirom az eredményt.
Kitartás sok sikert!
Sziasztok!
Én is március 1.-2.-re nem várom. Nekem is 1.-án volt ovulácium amit éreztem és a teszt is kimutatott. Február 14 óta folyamatosna szeretkeztünk. Nekeünk ez lesz az első normális hónap (mivel én december végén hagytam abba a fogamzásgátlót 9 év után mercilont szedtem, megvolt a tabletta utáni és a rendes januári és már ovulációs februári mesim is) Voltam orvosnál januárban mindent rendben talált. Remélem baba lesz. Én a hőmérőzéshez nem értek, a tüneteim, hogy folyamatosan álmos vagyok és fáradt sokat eszem a melleim fájnak, de nem vészes. Illetve ami furi hogy a melbimbók nagyon érzékenyek. Ma reggel kicsit rosszul voltam kicsit éreztem a hasam alján mesi tüneteket. 2 napja hőhullámaim vannak. Röiden ennyi. Én nem merek tesztelni megvárom a keddet. Írjatok kinek mi lett az eredmény!
Pizizív teszteket kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!