Van olyan aki úgy esett teherbe hogy abbahagyta a tabit és nem hagyott 3 hónapos szünetet, hanem egyből utána?
Figyelt kérdés
Ez veszélyes a babára?Vagy miért tanácsolják az orvosok ?mindegyik orvos mást mond!Nekem nagyon nem jó a menszeszem és egyszer mikor szüneteltettem akkor vagy 2 hónapig normális volt utánna nem:(ÉS ha abban a 2-3 hónapban sem védekezünk és úgy sikerül nem lesz beteg a baba?Anyum igy esett velem teherbe és neki sem volt normális mezesze,és 4,8 kilóval születtem makk egészségesen (életemben 1x voltam komolyabban beteg,de ezt lekopogtam):)Szóval lehet buta kérdés ,de biztonságos??2009. febr. 25. 10:21
1/9 anonim válasza:
Szia, nekem a sógornőm abba hagyta a gyógyszert, és rá 2 hónapra esett teherbe. Vasárnap lesz 1 éves a kislánya, és semmi baja
2/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem ugyan nem tablettám, hanem hüvelygyűrűm volt (ez is hormonos, csak sokkal alacsonyabb tartalmú). Amikor abbahagytam a használatát kétszer menstruáltam, vagyis 1,5 hónapra rá terhes lettem.
Amikor felvetődött bennünk a baba téma, azt mondta a dokim, hogy tök fölösleges várni hónapokat, ezekben a modern készítményekben már nincs akkora lórugás hormon, mint a régiekben, hogy várni kelljen hónapokat, hogy kiürüljön.
3/9 anonim válasza:
A gyógyszer hormon tartalma hamar kiürül, a várakozás nem emiatt szükséges. A fogamzásgátlók elvékonyíthatják a méhnyálkahártyát, annak visszaépülése miatt célszerű egy-két hónapot várni. Ha hamarabb terhes lennél ez a babára nézve nem jelent kockázatot, max. az lehet, hogy a vékony nyálkahártya miatt nem tud beágyazódni.
4/9 anonim válasza:
Szia.Én decemberben hagytam abba és teherbe is estem,szinte azonnal,most 10 hetes vagyok és eddig talán minden rendben..
5/9 anonim válasza:
Én rá 3 hónapra lettem babás! De sokan vannak, akik azonnal terhesek lesznek és semmi baja nem lesz a picinek! Ezek a mai gyógyszerek tényleg nem olyanok már! Szóval emiatt szerintem fölösleges aggódni!
6/9 anonim válasza:
Én ismertem olyat, aki elfelejtette bevenni és megesett, hogy terhes lett. Mára már iskolás a kisfia és semmi baja nincs!
7/9 anonim válasza:
Én gyógyszer mellett estem teherbe. Decemberben született a kisfiam, makkegészséges és gyönyörű! :)
8/9 anonim válasza:
Használj nuvaring hüvelygyürüt! 3 órán belül kiürül a hormon a szervezetből!
9/9 anonim válasza:
Én a gyógyszer abbahagyása után, a második hónapban lettem terhes. Azóta már 6 éves a kislányom, és gyönyörű, egészséges csajszi:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!