Mennyi idő szünetet szoktak javasolni az orvosok gyógyszerszedés és teherbeesés között?
Én megkérdeztem anno a nődokimat, erre ő egyből rávágta, h semmit! A mai gyógyszerek már nem olyanok, mint régen, így nem kell várni.
Amúgy kb. 1év mire teljesen kiürül a szervezetből, tehát ha biztosabbra akarsz menni, h hamarabb teherbe ess, akkor én már most abbahagynám a helyedben.
az én nőgyógyászom is azt modna, hogy beszedem a levelet és megvárom a vérzést, utána már nem kezdem újra, akár már abban a hónapban sikerülhet, mert ilyenkor a gátolt peteérés beindul, egy hónspbsn skár többször is lehet, tehát nagyobb az esélye. Bár az orvosom nem mondta, de hallottam olyan legendát, hogy ugyanezek miatt nagyobb az esély az ikrekre is.. Én is kb 1 év múlva szeretnék teherbeesni, ezért kérdeztem rá, hogy mégis mennyivel kell hamarabb abbahagyni...
Elvileg baja nem lesz a babának, vagyis ha igen az sem a fogamzásgátlótól lenne (ne adj Isten), a szedése alatt is egészséges babák születnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!