Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után jött meg...

Mennyi idő után jött meg missed ab. után másnak? , Nekem már 9 hete nem jött meg. A dokim adott még egy hónapot. Vajon jó igy?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Nekem azt mondta a dokim annak idején, hogy 4-6 hét múlva meg kell jönnie. Pont 28 napra megjött. Szerintem a 9 hét is sok, de még egy hónapot már nagyon durvának tartok! Nem, ez így nem jó!
2009. febr. 24. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Miután megnézett ultrahanggal, azt mondta, hogy még nem regenerálodott rendesen a méhnyak nyálkahártya, és mivel minnél elöbb szeretnék gyereket, inkább várjunk még, hogy magától rengenerálódjon.
2009. febr. 24. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szülés után is változó, hogy kinek mikor jön meg, még nem kezdenék el hormont szedni, más dolog nincs, ami megindítja, szóval, ha a doki nem tartja kórosnak, bár nem ez az ideális, de nem aggódnék nagyon.
2009. febr. 24. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hétre jött meg. Nem tudom, hogy a 9 hét mennyire normális, de az orvso biztos tudja, hogy mit beszél. Ha nem bízol meg benne, akkor keress egy másik nőgyógyászt.
2009. febr. 24. 20:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Ő a másik nőgyógyász. A régi orvosom cserben hagyott. a műtétet sem ő csinálta. Utánna kerestem egyet. Az új nagoyn szimpatikus nekem. De még nem ismerem. Viszont alaposan megvizsgált.
2009. febr. 24. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 4-10 hétről tudok, hogy annyi alatt meg kell jönnie!

Ha 1 hét múlva nem jön, akkor se szedj még hormont, szerintem. Bár megértem, hogy babát szeretnétek, minél hamarabb... Nekem ma 1 hete volt a műtétem, megértelek...

Hány hetes voltál? A műtét után mennyi ideig véreztél?

2009. febr. 24. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem sem jött meg missed ab. után, így a doki írt fel gyógyszert, amitől megjött.
2009. febr. 25. 06:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnálom ami veled történt, nekem a 18. héten kellett megszülnöm az ikerkisfiaimat, úgyhogy át tudom érezni a helyzetedet. Nekem dec. 23-án történt és azóta se jött még meg a menzeszem. A dokim azt mondta, hogy ha nem jönne meg akkor jővő héten ír fel majd valamit ami meghozza. Tegnapelőtt volt egy kis barnázásom este egyszer és azóta semmi. Nagyon idegesít, mert nem tudom ilyenkor mi van. 2007-ben volt még vetélésem a 8. héten és utána pont 6 hétre megjött. Bízom benne, hogy most se lesz szükség gyógyszerre, csak már türelmetlen vagyok.
2009. febr. 25. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!