Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak is ilyen csigalasuságga...

Másnak is ilyen csigalasusággal telnek a napok a nemvárt mensiig? Ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem megőrülök, olyan iszonyatosan lassan telnek a napok a nemvártig. A bizonytalanság egyszerüen megőrjit. Semmi nem köti le a figyelmem csak a babara gondolok ami nem akar jönni és itt lógok a babás oldalakon.

Holnapra nem várom és már itt kattog a fejemben, hogy biztos meg fog jönni, és ezt olyan nehezen viselem.

2009. febr. 24. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Ma vagyok a 26. napon, de nekem is csak vánszorognak a napok. Még 3 napom van...

És félek a csalódástól is. De fel a fejjel, ha megjön egy-két nap alatt kiheverjük, és jöhet az újabb hónap, újabb lehetőségekkel! :-) (Ja, ne olvass annyit, mert az nem segít)

Mióta próbálkoztok?

2009. febr. 24. 19:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Márciusban lesz két éve és már nagyon sokat csalódtam, orvosnál voltam, de még hátravan a kivizsgálások nagy része. Nem is hiszem, hogy valaha sikerül, olyan hihetetlen lenne :-(
2009. febr. 24. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez így van ... cammognak a napok, de lehet ellene tenni. Mindig beszervezek magamnak valami tennivalót, taliznivalót ... :)

S tényleg ne olvass túl sokat babócás témában, mert csak megkattansz.

2009. febr. 24. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi csak pár hónapja próbálkozunk a párommal, de minden menszi kész csalódás!!!A hónap eleje nagyon nehezen telik,amikor közeledik a nemvárt már előtte jóval izgulni kezdek, na hátha itt a jó idő, de sajnos eddig nem.:-(Most Clostit szedek és remélem ez majd segít! Mindig próbálom magam biztatni,egyik percben elönt a szomorúság hogy lehet sosem lehet majd babám, a másik percben meg arra gondolok, hogy nem igaz hogy pont nekem nem lehet.Nagyon nehéz, de kitartás.Számomra a legfájóbb, hogy mindenki körülöttem egymás után esik teherbe én meg csak szomorkodom, és megpróbálom túltenni magam rajta.Tényleg meg kell próbálni elterelni a gondolatainkat, de nekem sem megy.Mindenki azt mondja körülöttem: türelem majd jön ha itt az ideje.De úgy érzem ez sosem jön el...........
2009. febr. 24. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
..előző vagyok.Szorítok hogy sikerüljön, majd írj hogy mi újság!
2009. febr. 24. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia Utolsó!

Kérdezőtől előre is elnézést!

Azt írtad, hogy csak pár hónapja próbálkoztok! Neked hogyan írták fel ilyen hamar a clostit? Mert van egy olyan érzésem - s nem csak érzés, régebben is ez volt - hogy nekem sincs peteérésem. Mi is csak pár hónapja próbálkozunk, s szeretném megtudni, kérhetem, hogy nézzen végig egy hónapot, s ha tényleg semmi, akkor felírja? Vagy valamit, ami uerre jó?

Köszönöm!

2009. febr. 24. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
én hat hónapig "nem vártam" ugyanígy, és végül, amikor nem is számítottam rá jött össze a kisfiam, szerintem neked is egy elkeseredett hónap vége, vagy eleje fog kellemes csalódást okozni, drukkolok!
2009. febr. 24. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Tegnap 21:00!!!

Azzal kezdtem hogy megmutattam a dokinak a ciklusaimat ami 32-46 napig tart mikor hogy.Azt mondta ez arra utal, hogy valószínűleg nincs peteérés.Azt mondta hőmérőzzek és felírta a clostit.Ha ezzel sem sikerül a páromnak menni kell spermavizsgálatra mert az a legegyszerűbb!!!/pláne nekünk, neki kicsit gáz/ de az ügy érdekében mindent!Ha neki semmi baja akkor engem vizsgálnak ki alaposa.

Szóval most szedem a clostit jobban mondva ma fogyott el, és meglátjuk mi lesz!Remélem sikerül bízom benne.

Még csak annyit hogy a barátnőnek nem akart megjönni a menszije elment dokihoz,/ amit már én is megtehettem volna a tabi szedése után hiszen nekem is csak nagyon soká jött meg.De gondoltam csak felborultak tőle a dolgok, csak megjön/!Írt fel neki gyógyszert clostit és most fog szülni 3 hete van hátra.Szóval neki sikerült.Szorítok neked is!

2009. febr. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!