Másnak is ilyen csigalasusággal telnek a napok a nemvárt mensiig? Ti hogy viselitek?
Úgy érzem megőrülök, olyan iszonyatosan lassan telnek a napok a nemvártig. A bizonytalanság egyszerüen megőrjit. Semmi nem köti le a figyelmem csak a babara gondolok ami nem akar jönni és itt lógok a babás oldalakon.
Holnapra nem várom és már itt kattog a fejemben, hogy biztos meg fog jönni, és ezt olyan nehezen viselem.
Ma vagyok a 26. napon, de nekem is csak vánszorognak a napok. Még 3 napom van...
És félek a csalódástól is. De fel a fejjel, ha megjön egy-két nap alatt kiheverjük, és jöhet az újabb hónap, újabb lehetőségekkel! :-) (Ja, ne olvass annyit, mert az nem segít)
Mióta próbálkoztok?
Ez így van ... cammognak a napok, de lehet ellene tenni. Mindig beszervezek magamnak valami tennivalót, taliznivalót ... :)
S tényleg ne olvass túl sokat babócás témában, mert csak megkattansz.
Szia Utolsó!
Kérdezőtől előre is elnézést!
Azt írtad, hogy csak pár hónapja próbálkoztok! Neked hogyan írták fel ilyen hamar a clostit? Mert van egy olyan érzésem - s nem csak érzés, régebben is ez volt - hogy nekem sincs peteérésem. Mi is csak pár hónapja próbálkozunk, s szeretném megtudni, kérhetem, hogy nézzen végig egy hónapot, s ha tényleg semmi, akkor felírja? Vagy valamit, ami uerre jó?
Köszönöm!
Tegnap 21:00!!!
Azzal kezdtem hogy megmutattam a dokinak a ciklusaimat ami 32-46 napig tart mikor hogy.Azt mondta ez arra utal, hogy valószínűleg nincs peteérés.Azt mondta hőmérőzzek és felírta a clostit.Ha ezzel sem sikerül a páromnak menni kell spermavizsgálatra mert az a legegyszerűbb!!!/pláne nekünk, neki kicsit gáz/ de az ügy érdekében mindent!Ha neki semmi baja akkor engem vizsgálnak ki alaposa.
Szóval most szedem a clostit jobban mondva ma fogyott el, és meglátjuk mi lesz!Remélem sikerül bízom benne.
Még csak annyit hogy a barátnőnek nem akart megjönni a menszije elment dokihoz,/ amit már én is megtehettem volna a tabi szedése után hiszen nekem is csak nagyon soká jött meg.De gondoltam csak felborultak tőle a dolgok, csak megjön/!Írt fel neki gyógyszert clostit és most fog szülni 3 hete van hátra.Szóval neki sikerült.Szorítok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!