Lombikososk? Nektek hány napos embriót ültettek vissza?
Szia! De sajnálom, hogy nem sikerült neked!
Tegnap volt a punkció. Ma telefonáltam, 6 petesejt termékenyült meg , 10-böl. Szerinted lehetséges, hogy holnap, vagy szombton vissza ültessék?
Nekem 5 napos blasztokat ültettek vissza, kettőt. Az egyik petezsák üres maradt, a másik majdnem 9 hétig maradt velünk, két hete volt missed ab. műtétem.
Nem tudom minden intézet ugyanúgy dolgozik-e, én a BMC-be járok, és ott úgy van, hogy amit hétfő, kedd, szerda szívnak le, azt max. péntekig ültetik vissza (attól függ hány petét szívnak le és hány termékenyül meg, stb) amit pedig csütörtök és pénteken szívnak le, azt vagy hétfőn, kedden vagy szerdán ültetik vissza, itt is attól függ, hogy hány marad meg. Nekem pénteki nap volt a leszívás, 6 leszívott petesejtből 6 termékenyült meg, ezért javasolták a blasztociszta állapotot, mi azt elfogadtuk a kockázatával együtt (fele marad meg általában) és így is lett. Három megmaradt, kettőt ültettek be, és egyet fagyasztottak.
Nagyon sok sikert!
Nem feltétlenül érdemes blasztocisztáig várni, nekem 3 beültetésem volt 5 naposakkal, egy se sikerült, majd most 3 naposból igen. Pedig nagyon jól osztódtak az elején is, 8-ból 7 blasztociszta lett.
Kérdező, köszi :-) Neked is sok sikert!
Első voltam
12:56-os vagyok:
én is sok olyat tudok, hogy blasztokat ültettek vissza és nem sikerült, aztán a 2-3 naposból lett a kisbaba!!! Úgyhogy ezen kár aggódnod, inkább készülj lelkileg és testileg rá. Mi már leszívás után mikor felhívtak és elmondták, hogy mi van, onnantól már a "mi kicsikéink" voltak, és nemsokára hazahozzuk őket:D
Minden jót neked!!!
Köszönöm nektek a válaszokat!
Igen készülök lelkileg, mert a 6 babóca is ezt akarja remélhetőleg. Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!