Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan vagyunk itt lombikososk...

Hányan vagyunk itt lombikososk? És hol tartotok?

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve....ez az utolsó próba,h kisbabám legyen?
2010. jún. 19. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerülne a lombik,akkor is lehetsz Édesanya... örökbefogadással!Én is így váltam Édesanyává!Szorítok neked!:)
2010. jún. 19. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem a barátnőmék kezdik nemsoká az első lombikot. (Két inszemen már túlvannak, még egy lesz, de a barátnőm már 39 éves, így nem inszemeznek tovább).

Ne így fogd fel, hogy az utolsó próba.. Hisz akár természetes úton is összejöhet a lombik után (helyett) is. :) Drukkolok!

2010. jún. 19. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Unokatesómék most mennek a 2. lombikra. Nekik inszem nem is volt, mert 10millió spermaszám alatt nem csinálják meg.
2010. jún. 20. 00:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első lombik sikerült , a barátnőmnek 6 inszem és két lombik után természetesen esett teherbe.Éppen a harmadik lombikra készültek, mikor az orvos közölte velük, hogy pozitív a tesztje . Ne keseredj el!
2010. jún. 20. 07:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ebben a ciklusban lesz a második lombikom, az első nem sikerült. De most már alig várom, hogy vissza kapjam a fagyi babáimat!

2010. jún. 20. 10:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem most volt az első lombikom.

Szerintem nem sikerült, mert holnap kellene tesztelnem, de tegnap óta vérzek.

Remélem mindenkinek sikerül a következő.

2010. jún. 20. 11:20
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat .

És ti hány évesek vagytok?

én 32-ben

Lehet h ez a baj?

Van olyan aki 30-on túl természetesen teherbe esik?.

2010. jún. 20. 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a 10.08-as vagyok. 26 vagyok nem hiszem, hogy a kor sok mindent befolyásol. Ha szervi baj miatt nem jön a baba, akkor akármennyi idős lehetsz. A lényeg hogy mindig merj bízni!
2010. jún. 20. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Első lombikra készülünk most kezdődötta stimuláció. 29 vagyok, de van ismerősöm akinek 38 évesen lombik baba után természetesen lett a második babája.
2010. jún. 20. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 35 múltam és most csináljuk az elsô lombikot. Kedden lesz a petesejt-leszívásom. Nagyon be vagyok tojva tôle. De sok helyen olvastam elôtte, és most én is megerôsítem, hogyha már benne van az ember, nem olyan szörnyû, mint ahogy hangzik.
2010. jún. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!