Magándoki vagy SZTK?
Babát szeretnénk a párommal. Ezzel kapcsolatosan merült fel bennem a kérdés, hogy majd terhesgondozásra hova járjak.
Ami az sztk-s doki mellett szól: nálunk egy nagyon kedves doktor úr van, rendesen megvizsgál, alapos, de nagyon sokat kell várni (múltkor voltam és 4,5 órát vártam mire sorra kerültem). A magándoki mellett ugyanez (kedves, lelkiismeretes), de egy vizsgálatra 2 napi fizumat hagyom ott, messzebb van sokkal, viszont nem kell várni.
Nem tudom melyiket válasszam. Meg az is kérdés nekem, hogy ugye ha valami baj van, felhívod a dokidat. De egy sztk-s dokit is tudok ugyanúgy hívni mobilon, mint egy magánt?
Ti mit gondoltok, ill. ha babások vagytok ,akkor ti mit választottatok?
Különben arról, hogy baj esetén nem tudod felhívni az SZTK-s nőgyógyászt az jutott eszembe, hogy én egyetlen egyszer sem hívtam még fel egyik nőgyógyászomat sem.
Előző válaszoló vagyok, egy 32 és egy 18 hónapos kisgyermek édesanyja és éppen 37 hetes terhes.
Kedves utolsó!
Köszönöm szépen a történeted :) Igen nálam is szempont, hogy azt a pénzt, amit elsütök a magándokinál, azt költhetném majd a picire is. :) A telefonálós azért volt nekem kérdés, mert egy barátnőm nemrég szült és ő veszélyeztetett terhes volt, az elején elkezdett vérezni. Ő akkor ugye tudta hívni a dokiját, de ilyen esetben kit hívsz amúgy ha sztk-ra jársz, a kórházat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!