Gyári hibás lenne a teszt? Vízszintes vonal helyett egy ferde csíkocska jelent meg a terhességi mezőben?!
Bárcsak igazad lenne!!!Gratulálok a babához,remélem nemsokára mi is felhőtlenül örülhetünk!
Normálisak ezek a szúrkálások,és a derékfájás?
Ha valóban baba lenne,akkor nem lenne baja a sok gyógyszertől,amit beszedtem?
Köszönöm,hogy segítetek!!!!!
Szia!
Először is gratulálok a terhességhez! (Ha nem tűnik el a csík.)
Én a menzesz napján teszteltem. Nekem is halványan lett 2 csíkos. 2 nap múlva újra teszteltem, akkor erősebb lett. 1 hét múlva pedig a terhes csík sötétebb volt, mint a másik csík.
Egyébként nekem szept 20.-án volt az utolsó menzim, okt. 2.-án pedig bulizni voltam, és rengeteget ittam. Másnap pedig sushit ettem.
Aztán okt. 10-12.-e körül kezdtem gyanakodni arra, hogy terhes lehetek. Undorodtam a kávétól, meg kicsit nagyobb lett a mellem, fáradékony voltam és nyűgös. (Akkor mindenki azt mondta, hogy nem lehetnek még terhességi tüneteim. Nekem pedig voltak.)
Most járok a 27.héten, minden vizsgálat azt mutatja, hogy minden rendben van a babával. Persze azért még mindig dühös vagyok magamra amiatt a buli miatt. De remélem, tényleg minden rendben lesz a kicsivel.
Szóval szerintem a gyógyszerek miatt sem lesz baj. De azért, ha majd mész a nőgyógyászhoz, mondd el neki. Mégis jobb, ha 1 orvos nyugtatja meg az embert.
Aztán írj, hogy mi van/lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!