Hibás lehett a teszt? Akkor ezt most nem jelent semmit, ugye?
Figyelt kérdés
Csináltam ma reggel egy 10-es one step-et. Kijött a halvány második csík, de nem a megfelelő helyen, közelebb a kontrollcsíkhoz... Járt már valaki így??? Mi lett?2011. júl. 26. 06:59
1/11 anonim válasza:
Lehet rossz a teszt? Próbálj meg még1et hogy biztosra menny
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Csak holnap tudok újat csinálni, mert még elég friss a dolog, úgyhogy kell a reggeli első pisi. Addig is érdekelnének tapasztalatok, ötletek.
Köszi.
2011. júl. 26. 07:36
3/11 anonim válasza:
ha terhes vagy, napközben is kimutatja
én a nemvárt napján teszteltem és pozi lett, délutáni pisiből..
bírom az ilyen nőket, akik képesek kivárni mégegy napot csakhogy reggeliből teszteljenek
én biztos nem várnék, vennék mégegyet és hajrá.
4/11 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen jártam és terehes vagyok pedig nekem sem volt a helyén a csik.
9hkm
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából még nem késik, azért akarom megvárni a reggelt, mert kétlem hogy a délutániból bármit mutasson a teszt. Van egy pár otthon. :) Holnap újra próbálkozom. Remélem, meglesz holnap is a második csík, de már jóhelyen. :)
2011. júl. 26. 10:38
6/11 anonim válasza:
hajrá! Remélem összejön <3 <3 *-*
7/11 anonim válasza:
Hajrá!!! Nekem a nemvárt előtt mindig negatív volt a teszt, csak a nemvárt 2. napján lett halvány pozi :)
8/11 anonim válasza:
Igen valószínűleg hibás volt a teszt!Holnap próbáld meg újra!Drukkolok!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot mindenkinek! :)
2011. júl. 26. 11:45
10/11 A kérdező kommentje:
Rossz volt a teszt. :( Tegnapi is, mai is full nagatív. :(
2011. júl. 28. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!