Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hibás lehett a teszt? Akkor...

Hibás lehett a teszt? Akkor ezt most nem jelent semmit, ugye?

Figyelt kérdés
Csináltam ma reggel egy 10-es one step-et. Kijött a halvány második csík, de nem a megfelelő helyen, közelebb a kontrollcsíkhoz... Járt már valaki így??? Mi lett?
2011. júl. 26. 06:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet rossz a teszt? Próbálj meg még1et hogy biztosra menny
2011. júl. 26. 07:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Csak holnap tudok újat csinálni, mert még elég friss a dolog, úgyhogy kell a reggeli első pisi. Addig is érdekelnének tapasztalatok, ötletek.

Köszi.

2011. júl. 26. 07:36
 3/11 anonim ***** válasza:

ha terhes vagy, napközben is kimutatja

én a nemvárt napján teszteltem és pozi lett, délutáni pisiből..

bírom az ilyen nőket, akik képesek kivárni mégegy napot csakhogy reggeliből teszteljenek

én biztos nem várnék, vennék mégegyet és hajrá.

2011. júl. 26. 09:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóképpen jártam és terehes vagyok pedig nekem sem volt a helyén a csik.

9hkm

2011. júl. 26. 10:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából még nem késik, azért akarom megvárni a reggelt, mert kétlem hogy a délutániból bármit mutasson a teszt. Van egy pár otthon. :) Holnap újra próbálkozom. Remélem, meglesz holnap is a második csík, de már jóhelyen. :)
2011. júl. 26. 10:38
 6/11 anonim ***** válasza:
hajrá! Remélem összejön <3 <3 *-*
2011. júl. 26. 10:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Hajrá!!! Nekem a nemvárt előtt mindig negatív volt a teszt, csak a nemvárt 2. napján lett halvány pozi :)
2011. júl. 26. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen valószínűleg hibás volt a teszt!Holnap próbáld meg újra!Drukkolok!
2011. júl. 26. 11:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot mindenkinek! :)
2011. júl. 26. 11:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Rossz volt a teszt. :( Tegnapi is, mai is full nagatív. :(
2011. júl. 28. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!