Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most hibás teszt?

Ez most hibás teszt?

Figyelt kérdés

A tesztem a teszt csíkig halvány rózsaszín, aztán mintha lenne egy nagyon halvány vonal, utána fehér és nyilván erős kontroll csík! Ez most hibás nem? Mármint azért mert nem kellene a teszt csíkig halvány rózsaszínnek lennie!

Azért csináltam tesztet,mert 4 napot késett. Aztán megjött, de csak kb. két napig volt meg, abból is egy nap vérzés (bár az rendes mennyiség), a másik meg barna maszatolás! Csak eléggé fáradékony vagyok, 9-10 órákat alszom és nem elég! Gondoltam csinálok egyet! Másik most sajnos nincs nálam! Szóval ez hibás ugye?

2011. jan. 18. 09:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit szerettem volna, hogy ilyenkor már azért egyértelműen kellene mutatnia, ha terhes vagyok ugye?
2011. jan. 18. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:

A tszt hibás. Csak két színes csíknak (vagy egynek) kéne rajta lennie.

5 nappal a kimaradt mensi után még nem ad egyértelmű eredményt a teszt, lehet kései beágyazódás, kései ovuláció is az oka. Érdemesebb egy hetet legalább várni a mensitől számítva.

2011. jan. 18. 09:32
 3/6 kisnita ***** válasza:
Szerintem is hibás a teszt. Csepegtetős? Mert az is lehet, hogy túl sokat csepegtettél rá és elázott, attól is el szokott így mosódni. Holnap reggel csinálj egy másik tesztet első vizeletből, szerintem már egyértelműen ki kéne mutatnia.
2011. jan. 18. 09:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Gondoltam,hogy az! Nem csepegtetős, mártogatós. De arra figyeltem, hogy csak a csíkig mártsam és 10 mp-ig. Szerintem is ki kellene már mutatnia ennyi idő után, bár ez délutáni pisiből volt! Még kicsit várni akartunk a babával!
2011. jan. 18. 09:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem,hogy ha elázott, akkor miért nem egészen a kontroll csíkig rózsaszín? Ez tűnt fel, ezért kérdeztem!
2011. jan. 18. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
csinálj másikat.
2011. jan. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!