Mit tennétek, ha a férjetek nem szeretne babát, de ti
nagyon is?
Figyelt kérdés
Van egy 7 éves kisfiúnk, már lassan 4 éve szeretnénk neki tesót, de hiába. A férjem az utóbbi fél évben már belefáradt a sok vizsgálatba, és próbálkozásba, azt mondja hogy ő már nem akarja, pedig az elején még nagyon lelkes volt. Én még mindig vágyom rá, sokat vitatkoztunk emiatt. Ti mit tennétek? Feladnátok az álmotokat amiatt, hogy ne romoljon el a házasságotok?
2011. márc. 23. 00:25
1/7 anonim válasza:
Sok elkeseredett par feladja. Aztan amikor elmulik a sikertelen probalkozasok okozta stressz az eletukbol, akkor hirtelen varandosak lesznek. :)
2011. márc. 23. 00:31
2/7 anonim válasza:
Azt is olvastam itt, hogy megtermekenyitesre varo holgynek azt ajanlottak, hogy szedjen rovid ideig fogamzasgatlot, az kiuti a hormonhaztartast, es nagyobb esely van a fogantatasra. Aztan, hogy ez igaz-e...?
2011. márc. 23. 00:36
3/7 anonim válasza:
Ha a férjed nem akarja,és védekezik,akkor nehezen fog menni..
2011. márc. 23. 00:51
4/7 anonim válasza:
Lehet kellene a "tesó- projektbe" egy kis szünet. Szerintem menjetek el kikapcsolódni hárman. Amolyan családi hétvégére. Oldjátok egy kicsit a feszültséget. Elvégre így is család vagytok és a mostani gyermekedre is szánj elegendő időt- természetesen stressz mentesen. Ne haragudj. Ez kioktatósra sikerült. :) Szóval ez tanács, javaslat. :)
Tehát lazítani, lazítani, lazítani! :)
U.I.: Masszázson még nem gondolkodtál? Neked és a férjednek. Van "Termékenység-fokozó-masszázs" is. Elmehetnétek akupresszúrára is.(Nem akupunktúra.)Itt ujjal stimulálják a megfelelő pontokat. :)
Gyönyörű hetet kívánok Nektek! :)
2011. márc. 23. 06:31
5/7 marcselina válasza:
Kérdezd meg a férjedtől,hogy neki mi az álma.És mikor kimondja,mond neki azt sosem fog teljesülni.Milyen érzés lesz neki?Vagy mond neki azt,hogy nem baj majd lesz mástol.Milyen pofát fog vágni rá?Lehet,hogy elgondolkodik,ha nem akkor lehet,hogy másfelé is kacsingat a kedves férjed.
2011. márc. 23. 07:56
6/7 anonim válasza:
A második válaszolónak igaza van. Mind a kétszer a fogamzásgátló abbahagyása után 2 hónapra már babás voltam.
Az orvos is ajánlotta, mert elnyomja a szervezetet, aztán mikor abbahagyod és kiürül, nagyobb intenzitással kezdenek el működni a hormonok.
Szerintem ne adjátok fel, csak szüneteltessétek a vizsgálatokat. Legyetek együtt, de ne a baba miatt, hanem magatok miatt. Aztán kopogtat a gólya! Tapasztalat!!!!
2011. márc. 23. 07:59
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Lehet tényleg kéne egy kis szünet, hogy egyáltalán ne is foglalkozzak vele. (Ő szerinetm nem fog, bár lehet hogy az együttlétekkor eszébe jut, de nem mondja.) Védekezni szerencsére nem akar, mert mondtam neki, ha eddig nem estem teherbe, ezután sem fogok. Persze ezt csak mondom, de nem így gondolom. Sajnos az idő szorít, mert már 39 vagyok, de talán még azért ebbe az évbe belefér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!