Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk és elkezdtem...

Babát szeretnénk és elkezdtem aerobikozni. Mennyire hat ez károsan a próbálkozásra?

Figyelt kérdés
Csak valamivel olyan jó elterelni a gondolatokat és jólesően elfáradni fizikailag.
2008. febr. 6. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Mi két éve várunk rá 3 vetéléssel a hátam mögött.Én is most kezdtem el tornázni,de annyit mondhatok,hogy az ugrabugra az edzőm szerint a megtermékenyüléstől a terhesség 12.hetéig nem tesz jót.Ezért én edzőteremben csak biciklizek(még futni,és taposógépezni sem),és padokon erősítek,kart,feneket,lábat,és ha megjött a mensim,és tuti nem vagyok babás,akkor PÉ-ig,mivel tudom mikor van,hasprés fitnessball-on.PÉ után a hasprést elhagyni,míg ki nem derül,hogy sikerült-e a babó.Macera,de jól esik kikapcsolni.Sok sikert.Egy öreg róka
2008. febr. 6. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Árt vagy nem árt, ez itt a kérdés. Mi nem terveztünk babát, úgyhogy ahogy hízást éreztem magamon, aznap beiratkoztam step-aerobicra (!!), mert az a leginkább zsírégető állítólag. Pihenésképpen váltottam 2 hét után hol step hol fitball aerobicra mentem. Ez így ment, heti 3, egyenként másfél órás edzés. Most 19 hetes, hibátlanul tökéletes egészséges babám van. Ha élni akar, nem ezen fog múlni. Ismerek olyat, aki sielt, olyat, aki lovagolni terhesen kezdett el. Szerintem a testi fáradás méregtelenítés is, nem csak a gondolataidat tereli el, úgyhogy menj nyugodtan. Én versenyszerűen nem mernék sportolni. Viszont hasznos lehet az edzőnek megmondani, hogy segítsen elkerülni azokat a gyakorlatokat, amiket nem kellene erőltetned.
2008. febr. 7. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!