Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azért előfordul az is, hogy...

Azért előfordul az is, hogy valaki "rágörcsöl" és mégis baba lesz?

Figyelt kérdés

Azért jutott eszembe a kérdés, mert sokszor olvasom,hogy amikor eszükbe sem jutott a baba téma, akkor maradt terhes. De van olyan is, aki "tudatosan" akarta és mégis sikerült elég hamar? A tudatosság alatt nem a hőmérőzést, ovutesztelést stb. értem, hanem max. annyit,hogy sűrűbben szeretkeztek, de azért mégsem úgy fogták fel,hogy ha jön,akkor jön, hanem, hogy jó lenne már? Egyáltalán rágörcsölésnek számít-e, mondjuk a nem erőltetett, de valamilyen szinten "tudatos" szeretkezés?

köszi

2011. márc. 22. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelne erre a válasz.

Honnan kezdődik a rágörcsölés? Ha valaki tudatosan tervez babát, nyilván mindent megtesz a siker érdekében.

A kolléganőm 3 hónap alatt hozott össze babát, pedig rágörcsölt, mert már félidőtől terhességi tesztet csinált. Szerintem ezt a rágörcsölés szöveget azok hajtogatják, akik valamivel vigasztalni akarnak, de semmi okos nem jut eszükbe.

2011. márc. 22. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
En nagyon ragorcsoltem es 5 honap alatt jott ossze a kisfiam. Nem tudom ez hosszu vagy rovid idonek szamit. Minden 3-dik nap szeretkeztunk es en ovutesztet is hasznaltam. Minden gondolatom a baba korul forgott es mar szegeny ferjemet is kikeszitettem neha. :) Meg is jegyezte a ferjem nem is olyan regen, hogy milyen jok a mostani spontan szeretkezesek amikor nem kell "babat gyartani". :))
2011. márc. 22. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi tervszerűen szeretkeztünk, hőmérőztem és ovuteszteltem, igazán mindent megtettem, és a harmadik babámat várom. Aki nagyon akar gyereket, az úgysem tud nem rágörcsölni.
2011. márc. 22. 12:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én valahol úgy gondolom,hogy a tervezett babára valamilyen szinten mindenki rágörcsöl. Hiszen igyekeztek akkor is együtt lenni, amikor "kellene", meg szerintem mindenki fejében megfordul a szex után,hogy na most lehet, hogy összejött stb. Akkor ez már rágörcsölés?

De az utolsó válaszoló meg rácáfol arra is,hogy aki hőmérőzik,teszttel, az rágörcsöl és nehezebben jön, hiszen neki mindegyik babája könnyen jött még így is!

Várnék még tapasztalatokat. Akár az egyik, akár a másik oldalról!

2011. márc. 22. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon rágörcsöltem,mikor a férjem is végre azt mondta hogy jöhet a baba,rögtön ovutesztet vettem,nem keltem fel szeretkezés után rögtön,tisztára lelki beteg lettem mikor elszalasztottuk azt az alkalmat,amikor elvileg peteérésem lett volna,mint utólag kiderült nem akkor volt,hanem egy héttel később,így az első hónapban megfogant a pici fiunk,aki most már 6 hónapos :)
2011. márc. 22. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a rágörcsölés nem ott kezdődik, hogy ovutesztelsz, szex után fekve maradsz stb. Ez tudatosság.

Talán az a görcsös akarás, amikor csinálod halomra a terhességi teszteket, ha kell, ha nem, napokig bőgsz, amikor megjön, folyton csak erről beszélsz, előre babaruhákat vásárolsz stb.

2011. márc. 22. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:

mi 4 és fél éve várjuk a "csodát", a 6. lombik beültetésemen vagyok túl.....már sok éve túl vagyok a "görcsös" időszakon, mégsem jön össze :-s

szerintem ez hülyeség is....nem attól jön vagy nem jön a baba, hogy görcsöl-e valaki vagy sem, hisz nyilván, ha egy pár belefog a dologba, akkor úgyis elsősorban erre fog gondolni nap, mint nap, ha akar, ha nem, hisz nem tud az ember úgy egy gyereket akarni, hogy ne is gondoljon rá.

2011. márc. 22. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!