Menzesz környékén nektek voltak már tünetek?
Voltak bizony. Én olyan szomjas voltam, hogy napi 3 liter vizet ittam (januárban), émelyegtem, szagokra érzékeny voltam.
Második gyerekemnél épp ezért már biztos is voltam benne...
De ugyanúgy lehetsz babás, ha nem érzel semmit. Ki így, ki úgy.
A pecsételésből szerintem ne indulj ki. Mert most én is így voltam, hogy nem pecsételtem előtte 3-4 napig, csak 1 napig...és mégis megjött, igaz késett 1 napot is. A további tüneteid is lehetnek mensire utaló jelek. Esetleg a fáradtságod adhat okot a gyanúra...de csak ha nem szoktál ennyire fáradt lenni. Mert én pl. mensi előtt is fáradékonyabb vagyok, persze az a nem mindegy, hogy vajon te mennyire érzed intenzívnek most ezt a fáradtságot?
Ha babát szeretnél, akkor drukkolok, hogy az legyen!
Szia! Én is pecsételtem mensi előtt 3-5 napokat. Most, hogy teherbeestem semmi. :) Fura is volt. A hőm magasan volt, nagyon fájt a derekam, feszített a hasam, székrekedésem volt, minden nap enyhe fejfájásom volt. A mellem viszont nem fájt igazán, pedig mensi előtt szokott kicsit. Nekem ilyen tüneteim voltak és egyszerűen éreztem, hogy szó szerint más állapotban vagyok. Aztán mensi előtt 4 nappal pozit teszteltem.
5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!