Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel kezdik a vizsgálatot?...

Mivel kezdik a vizsgálatot? Endokrinológiára kell mennem jövő héten és nagyon izgulok, hogy mi lesz? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Férjemnek jók a spermái vele minden rendben van.Csak nekem kell mennem.Vagy attól még a férjemet is kivizsgálják?Akkor megyek elöször és szeretném tudni mivel kezdik?Kell majd ott lennem pár napot?Milyen vizsgálatok lesznek?
2009. febr. 23. 15:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Szeretnék nagyon babát!És kb menyi idő mire helyre áll a hormonok és mikor lehet utána tervezni a babát?
2009. febr. 23. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Először is ne izgulj,bár én sem voltam másként:) Nálam vérvétellel kezdtek a ciklus 3. és 19.napján tehát a ciklus első felében,és azt követően peteérés után a ciklus 2.felében. a hormonokon kívül nézték a cukrot,a pajzsmirigyet (ennek hormonjait is,mind vérvételből) , elküldtek pajzsmirigy ultrahangra is. Nálam ezek eredménye után már nem csináltak több vizsgálatot (hozzáteszem,nálam sehol nem találtak problémát sem). Nem kellett befeküdnöm ezekhez,ambulans vizsgálatok , ehhez kórházi benttarózkodás nem szükséges. Minden jót! szia
2009. febr. 23. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Milyen a pajzsmirigy ultrahang?Azért gondolom,hogy bent kell lennem mert Szegedre kell mennem én meg Bajai vagyok!Baján nincs endokrinológia.A vérvételt azt Baján megcsinálták már.Sárgatest hormonom alacsony de ugy tünik hogy pcos vagyok.Köszi a választ!
2009. febr. 23. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! szerintem ettől függetlenül, hacsak a pajzsmirigy ultrahangon és a pajzsmirigy hormonjain kívül ( TSH, T3,T4), (mellékvesekéreg, kortizol hormon) nem akarnak más vizsgálatokat egyenlőre,akkor nem kell befeküdni,ezekre időpontot adva egy nap alatt mind sorkerülhet. a pajzsmirigy ultrahang ugyanolyan mint bármely más uh,zselével a nyakadat bekenik,és az ultrahangos készülékkel megnézik a pajzsmirigy méretét. pár perc,eredmény rögtön és teljesen fájdalom mentes a vizsgálat. szió
2009. febr. 23. 16:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Legalább ezt is tudom!Köszi a választ!
2009. febr. 23. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!