Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha késik a mensim akkor már...

Ha késik a mensim akkor már kezdhetek örülni?

Figyelt kérdés
Szombatra nem vártam a mensimet,vasárnap teszteltem egy negatívat,de azóta se jött meg!tüneteim igazából nincsenek,talán a melleim nagyobbak lettek,de nem fájnak olyan nagyon!Hasszurka is van,de ez sem olyan vészes!A gond az,hogy mára én is beteg lettem(influenza)Az is lehet,hogy ettől késik???Kérlek írjatok,2 éve vágyok egy babucira!
2008. febr. 6. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy másik fajta tesztet és tesztelj holnap!

Szerintem van esélyed, de már ki kellene mutatnia.

20-as érzékenységűt válassz, Gabriel, Easy Perginancy, Gravi Hcg... És számolj be hogy mi lett!

Szorítok!

2008. febr. 6. 15:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia!Mindenképp beszámolok,de péntekre tervezem a tesztelést!Sajnos nagyon beteg vagyok,de szerencsére a hőm nem megy 38 fölé!Bízom bennne,hogy nem lesz baj!Köszi a választ,és szurkolást!
2008. febr. 6. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is csinálj egy tesztet, nem mindenkinek mutatja ki hamar a +-t.Vigyázz magadra, és sok sikert.
2008. febr. 6. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Szoritok,h babas legyel.

Es mihamarabb gyogyulj meg.

2008. febr. 6. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!El se hiszitek,hogy mennyire jól esik!pusz
2008. febr. 6. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Hasonló cipőben járok,mint te,mi is két éve várunk a kicsinkre,3 vetélés után,de sajna nekem is voltak ilyen ciklusaim,amikor késett,azt hittem babó,és 5 napra megjött.:(Persze a nega teszt nem jelent semmit,mert én itt mindekinek pont az miatt,mert nem vagyunk egyformák,mensi késés után egy héttel szoktam javasolni a tesztet.Várd ki a pénteket,és írd meg,hogy kismami vagy-e?Szorítok,hogy pozitív legyen.Egy öreg róka
2008. febr. 6. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!