Kedden lesz 2 hete hogy késik.3 tesztet csináltam azóta,1 negatív és 2halvány poz. Kezdhetek örülni?
3nap késés után csináltam az elsőt (one step), mert egész nap tudtam volna aludni, és folyton pisilni futottam. De az negatív lett. Aztán 1 hetes késés után, kedden csináltam egy újat, Clear bluet-t, ami halvány pozitív lett, de nem ismertem korábban ezt a tesztet, és fura volt hogy az erős negatív vízszintes csík mögött nagyon halvány a pozitív függőleges. Ma reggel csináltam egy újabbat easy-vel, 2 csík, a második kicsit erősebb mint a múltkor de még mindig halvány.
Akkor örülhetek, sikerült? Mikor menjek dokihoz ha igaz? Amíg nem tudtam hogy baba lehet, többször ittam alkoholt (bort)... ugye nem árthattam vele a babának?
Köszönöm :) Kezdem :)
Ha a dokim csak csütörtökönként rendel és most csütörtökön nem tudok elmenni, nincs nagyon későn még az azután következő csütörtök? Gravidát kezdjek el szedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!