Kedden lesz 1 hete, hogy késik, két különféle teszt is + lett (bár mindkettő halvány), mit gondoltok: kezdhetek örülni?
Amiket megfigyeltem magamon: szagérzékenység, ingadozó kedélyállapot, farkaséhség, fáradtság. És az alhasamban fura meleg érzés, talán a vérbőségtől?
Holnap természetesen kérek időpontot a dokitól, de kíváncsi vagyok a véleményetekre...
Előre is köszi
én a helyedben úgy gondolnám babás vagyok, hisz a halvány is pozitív, mert lehet nem reggeli pisi, vagy még nem olyan sok benned a hcg,mert lehet nem olyan rég fogant...
és én is mennék dokihoz, ő meg remélhetőleg rá erősít a tesztre!
:-)
Mostmár örülök, de eleinte nagyon vegyes érzésekkel fogadtam a dolgot, mert 9 hós a lányunk és eléggé vacakul állunk anyagilag. Épp ezért szedtem tablettát - mégis besikerült.
Mostanra már megbarátkoztam a gondolattal, hogy jön a kistesó. Azzal biztatom magamat, hogy tisztes szegénységben is lehet boldog gyerekkoruk. Legalábbis minden erőnkkel ezen leszünk.
De azt nem tagadhatjuk, hogy először kétségbeestünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!