Utrogestan hüvelykúpot használok, miért fáj a mellem?
Szia,
Megkérdezhetem hogy neked mikor volt az inszem. Mert hogy nekem is most volt a 2. inszemem, illetve nem most hanem március 11-én. Most pénteken kell vérvételre mennem, de nekem is fájogat a hasam méghozzá pontosan úgy ahogy szokott úgyhogy én is egy kicsit le vagyok törve, de azért még van remény. Nekem amúgy semmi egyéb tünetem nincs.
Marcsi
Szia Marcsi! Nekem elmúlt a görcsölés, most a változatosság kedvéért a mellem érzékeny, de csak oldalt. Nekem március 9.-én volt az inszem. Nekem nem kell vérvételre mennem, holnap tesztelek. (14.nap) Drukkolok neked is!
k.
Szia k!
Örülök hogy neked már nem görcsöl a hasad. Mindenképpen írd meg, hogy mi lett a teszt eredménye. Nekem sajnos fáj a hasam és nem is kicsit. Szóval nem sok remény maradt. De neked drukkolok.
Marcsi
Nagyon gratula:)) Olyan jó tudni, hogy valakinek legalább sikerül. A hasfájás állítólag normális, de én biztos felhívnám a dokimat, csak hogy megnyugodjak. Lehet hogy a hasfájás nálam is normális? Sajnos én már nem igazán tudok benne hinni. Megírom neked hogy mi volt. Holnap reggel megyek vérvételre, de csak délután tudom meg az eredményt.
Marcsi
Szia Marcsi! A hasfájás normális, én azért szedek magneb6-ot. 2 hét múlva megyek uh-ra. Nagyon drukkolok neked!
k.
Szia,
Sajnos nekem nem sikerült. Megint. Nagyon le vagyok törve. Neked minden jót és vigyázz magadra!
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!