Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem birom már kivárni a napokat?

Nem birom már kivárni a napokat?

Figyelt kérdés

bedilizek olyan lassan mennek a napok,bárcsak elöre tudnám pörgetni,olyan kiváncsi vagyok jön-e a baba!

ti mit csinaltok magatokkal hogy birjátok ki hogy ne teszteljetek korán?nekem le kéne kötni a kezem.

2011. márc. 19. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudom milyen nehéz,mi is nagyon szeretnénk már egy testvért 6éve,de talán ez egy olyan hónap hogy nem görcsölök rá annyira,elkezdtem sportolni és lehet ez segít.22-re nem várom.
2011. márc. 19. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz....,én nagyon sok könyvet kiolvastam már mióta babát szeretnénk,de van hogy így is sokat gondolkodom.
2011. márc. 19. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Hányadikára nem várod?Én is alig bírtam kivárni a napokat,általában nem voltam otthon,mindig elmentem sétálni,nézelődni,meglátogattam többször az ismerősöket,rokonokat,így elment az idő.Meg én sejtettem hogy sikerült mert nekem rengeteg változásom volt már az ovuláció utáni napoktól kezdve.6hkm
2011. márc. 20. 08:24
 4/6 A kérdező kommentje:
25re nem várom.képzeljétek ma reggel kicsit barnás volt a wc papir!!remélem jo jel,ez a 10.cn.huu még 5nap...bele örülök
2011. márc. 20. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
kösd le magad és hidd el nagyon hamar elfog menni :) járj el sportolni, esetleg barátnőkkel vagy ismerősökkel üljetek be valahova beszélgessetek, de semmi kép ne stresszelj, mert ha terhes vagy, az a magzatnak se tesz jót :)
2011. márc. 20. 10:36
 6/6 A kérdező kommentje:
másfél éves fiammal egyedül vagyunk itthon,szoval lassan megy az idö.barátok kicsit hanyagolva vannak.köszönöm a válaszokat
2011. márc. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!