Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lehet az oka,...

Szerintetek mi lehet az oka, hogy a teszt egyre erősebben mutat pozitív eredményt?

Figyelt kérdés
A vérzésem ugyan időben jött meg, de nem rendesen sokkal gyengébb volt, aztán sokáig barnázgattam, de beteg( felsőlégúti hurut, influenza) voltam és szedtem antibiotikumot és azt hittem attól felborult a ciklusom. Újra beteg lettem, bélhurut(elkaptam a kislányomtól). Majd bementem az ügyeletre ( mert nem maradt abba a hányás), ahol terhességet állapítottak meg, de nem tudták, hogy elment-e, semmit nem láttak, HCG 945 volt. Most a héten erősen véreztem (4 napig), majd elmúlt és teszteltem, hogy most gyengült-e a jel, hogy tudjam minden kiürült-e, de csak erősebben mutat pozitívat. De szerintem ennyi vérzés és barnázgatás után elvetélhettem. Dokihoz csak hétfőre kaptam időpontot. Erős hányingerem és fejfájásom van, semmi egyéb tüntet. Mi lehet ez? Lehet még egy hét után is erősen pozitív a teszt? Menjek megint ügyeletre, mert csak akkor tudok menni, mert a lányomat nem tudom kire bízni.
2011. márc. 18. 09:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja, kimaradt, hogy megint barnáztam, de csak keveset...
2011. márc. 19. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Állítólag a méhen kvülinél nem lesz totál erős a teszt bár ezt nem tudom csak hallottam!!!

Ne idegeskedj,pihenj és kívánom a legjobbakat!!!

Szorítok!

2011. márc. 19. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:

mi újság? hogy vagy? voltál orvosnál?

Ha van valami híred, írd meg, nagyon kíváncsi vagyok, nagyon szorítok Neked....

2011. márc. 21. 16:44
 14/16 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Hát, baba nincs, viszont a méhem szépen kiürült, csak még mindig van HCG a szervezetben és azért mutat erős pozitívat a teszt, nekem több idő kell, hogy kiürüljön és elég magas is volt. Akkor mehetett el, amikor bementünk a kórházba.

A lényeg, hogy még vissza kell mennem kontrollra, hogy tuti nem méhen kívüli, mert azért annak van még esélye, de a dokim szerint nagyon kevés, de fő a biztonság. Az újabb babával pedig nagyon biztatott, hogy vágjunk neki azonnal:) Hát, nekem most kell még idő, hogy kicsit pihenjek. Most azért elég a para. A másik, hogy a lányom még nem jár, és az első 5 hónap az előző terhességnél is pokol volt, hánytam, most kicsit még várnék ezzel.

Nagyon köszönöm a szorítást, jól esett.

2011. márc. 21. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia. Nagyon örülök, hogy írtál, s végre nem csak a találgatás van, hogy mi lehet/ ett...

Akkor most nagyon fontos, hogy pihenjél, jó a rosszban, hogy kiürült a méhed és nem kell küretet csinálni.

Én Kisfiam is most lesz egy éves, nekem is nehéz volt a terhességem, és télleg jó, hogy várni akarsz még egy következő Babócával.

Vigyázz magatokra.

2011. márc. 21. 20:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Azóta idáig fajult a dolog:((( Újabb kérdést kellett feltennem:(((

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. márc. 27. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!