Szerintetek mi lehet az oka, hogy a teszt egyre erősebben mutat pozitív eredményt?
Állítólag a méhen kvülinél nem lesz totál erős a teszt bár ezt nem tudom csak hallottam!!!
Ne idegeskedj,pihenj és kívánom a legjobbakat!!!
Szorítok!
mi újság? hogy vagy? voltál orvosnál?
Ha van valami híred, írd meg, nagyon kíváncsi vagyok, nagyon szorítok Neked....
Jaj, nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Hát, baba nincs, viszont a méhem szépen kiürült, csak még mindig van HCG a szervezetben és azért mutat erős pozitívat a teszt, nekem több idő kell, hogy kiürüljön és elég magas is volt. Akkor mehetett el, amikor bementünk a kórházba.
A lényeg, hogy még vissza kell mennem kontrollra, hogy tuti nem méhen kívüli, mert azért annak van még esélye, de a dokim szerint nagyon kevés, de fő a biztonság. Az újabb babával pedig nagyon biztatott, hogy vágjunk neki azonnal:) Hát, nekem most kell még idő, hogy kicsit pihenjek. Most azért elég a para. A másik, hogy a lányom még nem jár, és az első 5 hónap az előző terhességnél is pokol volt, hánytam, most kicsit még várnék ezzel.
Nagyon köszönöm a szorítást, jól esett.
Szia. Nagyon örülök, hogy írtál, s végre nem csak a találgatás van, hogy mi lehet/ ett...
Akkor most nagyon fontos, hogy pihenjél, jó a rosszban, hogy kiürült a méhed és nem kell küretet csinálni.
Én Kisfiam is most lesz egy éves, nekem is nehéz volt a terhességem, és télleg jó, hogy várni akarsz még egy következő Babócával.
Vigyázz magatokra.
Azóta idáig fajult a dolog:((( Újabb kérdést kellett feltennem:(((
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!