A 10mlu/ml es teszt érzékenyebb mint a 20-as? Ha a 20as is kimutata halványan akkor a 10es még erősebben mutatja ki?
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 11:19
1/7 anonim válasza:
Igen érzékenyebb, de szerintem inkább várj 4 napot és újra 20-al tesztelj ha eddig azzal teszteltél és így tudod majd összehasonlítani hogy erősödik-e, sőt célszerű ugyan azzal a teszttel. Én a lilyvel a nem várt előtt teszteltem halvány pozitívat, majd 4 nap késéssel megismételtem és erősödött, majd 1 hétre rá már ahogy a vizelet felfelé kúszott is rögtön a legerősebb lett.
Szorítok
2/7 anonim válasza:
elvileg igen, ha bizonytalan vagy, hogy csík csík-e, akkor egy érzékenyebben erősebbnek kell látszania, ha tényleg babás vagy!
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokta.Nem tudja vki hogy a terhességi teszt képeket hol lehet megnézni,amin halvány csíkosak is vannak?
2009. febr. 16. 11:51
4/7 anonim válasza:
Szia. Első vagyok. Ez itt az enyém, remélem megnyitja
5/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem köszönöm!Az enyém kb olyan mint a te leghalványabbad!!!Akkor talán mégis baba???:):):):
2009. febr. 16. 12:16
6/7 anonim válasza:
Szerintem akkor igen! :) De azért pár nap múlva tesztelj! Még halkan, de GRATULÁLOK! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Csak halkan de köszönöm!:):) Kiírtam hogy tud e vki olyan oldalt ahol még vannak ilyen teszt képek,mert egyszer már láttam,de nem tom hol van!!!Azért örülök hogy a tiédhez tudok hasonlítani!
2009. febr. 16. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!