Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lehet az oka,...

Szerintetek mi lehet az oka, hogy a teszt egyre erősebben mutat pozitív eredményt?

Figyelt kérdés
A vérzésem ugyan időben jött meg, de nem rendesen sokkal gyengébb volt, aztán sokáig barnázgattam, de beteg( felsőlégúti hurut, influenza) voltam és szedtem antibiotikumot és azt hittem attól felborult a ciklusom. Újra beteg lettem, bélhurut(elkaptam a kislányomtól). Majd bementem az ügyeletre ( mert nem maradt abba a hányás), ahol terhességet állapítottak meg, de nem tudták, hogy elment-e, semmit nem láttak, HCG 945 volt. Most a héten erősen véreztem (4 napig), majd elmúlt és teszteltem, hogy most gyengült-e a jel, hogy tudjam minden kiürült-e, de csak erősebben mutat pozitívat. De szerintem ennyi vérzés és barnázgatás után elvetélhettem. Dokihoz csak hétfőre kaptam időpontot. Erős hányingerem és fejfájásom van, semmi egyéb tüntet. Mi lehet ez? Lehet még egy hét után is erősen pozitív a teszt? Menjek megint ügyeletre, mert csak akkor tudok menni, mert a lányomat nem tudom kire bízni.
2011. márc. 18. 09:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Anyám!Neked aztán összejött!!Ha nem tudod kire bízni a lányodat vidd magaddal az orvoshoz!Minden jót!
2011. márc. 18. 09:54
 2/16 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy azért pozitív még a teszted, mert teljesen még nem ürült ki a szervezetedből a HCG. Biztosan ennek is kell azért idő.:-(( Feltéve, persze, ha valóban nincs Baba a dologban. De írtad, hogy erős volt a vérzésed.

Azért szerintem fontos lenne még egy HCG-t nézni a vérből, hogy pontosan mennyi az értéke.

Írtad, hogy többször is beteg voltál, meg még egy terhesség is fennáll, hát szegény nem csoda, ha fáj a fejed meg hányingered van. Ennyi gond közül elég csak egy, hogy az ember szarul érezze magát.Meg sok vért is vesztettél.

Ha viszont télleg nem leszel jobban, mindenképpen ügyelet!!!

( bocsi, a Lánykádat szomszédasszonyodra nem tudod addig rábízni? )

2011. márc. 18. 10:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképp jó lenne ha el tudnál menni ismét dokihoz mert ez nem játék!

Tudom most inkább nyugtatni kellene téged mert tényleg épp elég lehet de egy esetleges méhen kívüli terhesség is szóba jöhet és annak sokkal nagyobb a veszélye mint egy vetélés!!!

Ne legyen így de ezt is figyelembe kell venni!

Mindenképpen kérj még egy HCG vérvételt és uh-t még akkor is ha korai lenne!

Minden jót kívánok neked!!!

Írj majd,hogy alakultak a dolgok!

Szorítok,hogy minden rendben legyen!!!

2011. márc. 18. 10:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Hétfőn tudok csak menni, lányom 1 éves nem marad meg senkivel, csak velünk szülőkkel, ilyen időszaka van. Férjem viszont csak késő este jön haza. Elvinni nem akarom a rendelésre, mert nem bírna várni órákig. A méhen kívüli terhességnél görcsölnék, nem? Lehet lemegyek még ma az ügyeletre este.
2011. márc. 18. 10:58
 5/16 anonim ***** válasza:
nekem veteles utan 2 nappal mar jelentosen halvanyodott a tesz es 4 napra ra mar negativ volt...itt valaki nagyon elni akar...szivos kis picurkad van
2011. márc. 18. 11:32
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül jár eleinte görcsökkel a méhen kívüli sem!Kolléganőmnek a lombik lett méhenkívüli és két hétbe telt mire ki derült,hogy rossz helyen van a baba mindez görcsök nélkül vérzéssel pozi tesztel magas hcg szinttel vérvételen és nega uh-val!

Persze lehet neked még korai volt az uh és ha az antibiotikum ellenére is nődögél jó helyen akkor nem lesz semmi baj mert ha ártott volna neki akkor már nem színezné erősre a tesztet!!!

Hétfőn viszont mindenképp menj el dokihoz és írj mit mondott!!!

Pihengess a hétvégén és foglald le a gondolataid szép dolgokkal!Pl:kislányod:)

Szorítok!

2011. márc. 18. 11:51
 7/16 anonim ***** válasza:
Menj az ügyeletre késő este, amikor a férjed hazaér. Ne húzd hétfőig. Nem is értem, hogy miért nem vizsgáltak meg egyből.
2011. márc. 18. 12:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Csak nőgyógyászati ügyeletre menjél, ne sima dokihoz, annak nem lenne értelme. A kislányodat is vidd magaddal, vigyél neki játékot, és ha nagyon nem maradna, akkor még vannak jóindulatú emberek, akik előreengednek.
2011. márc. 18. 13:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Voltál dokinál? Mit mondott? Hogy vagy?
2011. márc. 19. 16:04
 10/16 A kérdező kommentje:
Még nem tudtam elmenni, mert férjem ma is dolgozott, és most már azt mondta, hogy várjuk meg a hétfőt, mert szerinte inkább az vizsgáljon, akit ismerünk. Hétfőn este megyünk, akkor tud jönni nagyi vigyázni a gyerekre. Azóta cisnáltam még egy tesztet az is erős pozitív, nem értem.... Most már csak azt remélem, hogy nem méhen kívüli attól félek igazából a legjobban...
2011. márc. 19. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!