Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tegnapi nem várt nem is...

A tegnapi nem várt nem is jött meg. Csináltam tesztet negativ lett bár nem reggel lehetek még terhes?

Figyelt kérdés
Furcsa dolgot vettem észre egész hónapban próbálkozunk de mivel rendszertelen a mensim nem tudom mikor van peteérésem viszont tegnap elég sokszor volt hasszurka meg ma reggel is elég sokat éhes vagyok.Bár voltam már terhes ami sajnos elment de minden terhesség más és most nem tudom mi van.Tesztel a jövő héten próbálkozok ujra hátha nem mutatta még ki.Remélem csak ez a helyzet.
2009. febr. 22. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
lehetsz. a kérdést magad is megválaszoltad:-)
2009. febr. 22. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Várj pár napot, és újra tesztelj, lehetőleg reggel.
2009. febr. 22. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Fáj a derekam is és ma reggel is szurkált a hasam
2009. febr. 22. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!az állítólagos egy napos terhességet kimutató a nap bármely szakában elkészíthető teszt 4 hétig okozott csalódást úgy 5 naponta reggelente(a menstruációmtól kimaradva), mire kimutatta elöször a terhességemet.(Orvoshoz azért nem mentem, mert féltem hogy a vizsgálat is vetélést okoz nagyon korai szakaszban)üdv:28 hetes kismama
2009. febr. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!