Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25-ös teszt mikor mutatott...

25-ös teszt mikor mutatott legelöször nektek pozit? Hányadik napon?

Figyelt kérdés
gabrielt vetttem,még korán van hogy csinaljam de alig birom kivárni
2011. márc. 16. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ma a 23.napon negatív 28 napos ciklusnál.Tényleg nem jó korán tesztelni,lehangoló nagyon....

2011. márc. 16. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:

szia én mára nem vártam és most csináltam gabrielt nega lett :(

várj holnap reggelig és írd meg mi lett drukkolok.

2011. márc. 16. 14:28
 3/5 ketteske ***** válasza:
Szerintem a nemvárt elött 3 nappal már ki kell, hogy - ha nagyon halványan is-mutassa. Drukkolok.
2011. márc. 16. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:
még csak 7dpo-n vagyok,nagyon korai lenne.bár szivem szerint már tesztelnék.de tudom felesleges.biztato a dolog ,fáj a derekam,érzem a hasam.jajj annyira reménykedem hisz minent megtettünk :)
2011. márc. 16. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:

szia!

én múlt hét szerdára nem vártam vasárnap teszteltem clearbule-val és ma gabrielel mindkét teszt pozi lett megfogadtam hogy csak akkor tesztelek ha már legalább 3-4-napja késik mert nem akarok csalódni

2011. márc. 16. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!