Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most miert nem erzem a mellfes...

Most miert nem erzem a mellfeszulest?

Figyelt kérdés
Eddigmindig minden honapban ugy fajt a mellbimbom meg egett h hozza sem lehetett erni. Viszont a mellem feszul egy kicsit de nem nagyon. Szerdara esetleg pentekre nem varom de ilyenkorra mar folyasom is szokott lenni de meg az sem. Ma reggeli tesztem nega (x-epil). Szerinttek remenykedhetek meg?
2011. márc. 14. 17:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is minden hónapban szokott fájni pé-től mensziig. Ebben a hónapban viszont pont ma kezdett el fájni kb 10-11 nappal a pé után. Állítólag a prolaktin szint "szabályozza" a mell érzékenységét. Ha magas az nem jó, tehát szerintem nem baj ha nem fáj:)
2011. márc. 14. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!