Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen praktikákat hallottatok...

Milyen praktikákat hallottatok arra hogy ha kislányt szeretnénk?

Figyelt kérdés
Van már két fiam és most szeretnék "biztosra" menni
2011. márc. 12. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Amit írok, az biológia. A peteérés előtti napokon kell akciózni, mert a "lány" spermiumok lassabbak, de tovább élnek. Mikor már peteérés van, akkor nem szabad, mert egy "fiú" beelőzhet, ha még nem történt meg a fogamzás. Lehet, nem jön össze elsőre a peteérés előtti lutri miatt, de én drukkolok!!!
2011. márc. 12. 17:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. márc. 12. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt kifejtettük bőven!T vagyok a számoló és bejött nála...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. márc. 12. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló tökéletesen leírta. Mi direkt a peteérés napján "csináltuk", és előtte napokig nem, mert fiút szerettem volna. Most itt gagyok a kiságyában, éppen 6 hónapos a kissrác. :)

Sok sikert!!!

2011. márc. 12. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi azt csináltuk, amit az első válaszoló írt. Bevált, elsőre! :)
2011. márc. 12. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Ismerned kell a ciklusodat alaposan.

Aztán ahogy írták peteérés előtt pár nappal legyetek együtt, éréskor már ne.

Vörös húsokat kerüljétek, mint ahogy a nehéz zsíros ételeket is. Sok hal és zöldségféle párolva stb.

Apuka ne igyon egyáltalán semmilyen alkoholt, és banánt sem ehet, mert azt a fiú katonák szeretik, szaporítja őket (valahol olvastam)

Na mi ezt mind betartottuk, sőt megnéztük még a kínai naptárat is hogy a megfelelő hónapban tuti legyen.

Eredmény áhított kislány :D

2011. márc. 13. 07:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. márc. 13. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:

7:41-es vagyok...lemaradt még egy fontos tényező :D a pozitúra.

Kislány esetén misszionárius és apuka ne dugja tövig a dugnivalóját a végén :) akkor többet kell menniük és a fiúk bár gyorsabbak, de gyengébbek.

2011. márc. 13. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!