Terhességi teszt pozitív vagy szellemcsík?
Hát, ha hányinger már van, és baba is, akkor minimum a petezsákot látnia kell már! Ha nem lát semmit, kérj vérvételt, abból tutira megmondják, hogy mennyi a hcg-hormonod!
Nagyon drukkolok! Majd írj, hogy mi volt!
16 hetes km
Az eddigi drukkoló vagyok.
Sajnos ötletem sincs, hogy mi lehet, juss el dokihoz mihamarabb! Addig, tudom, kétségek közt vagy, ami nagyon rossz..., épp ezért mihamarabb doki!
Továbbra is drukkolok!
Sajnálom. :(
Addig is szeressétek egymást! ;)
azóta már 17 hetes kismama drukkolód
Kedves 2009-12-22 21:31 ! :) /B.Ú.K.!/
Hát, nem tudom, hogy mit gondoljak..amikor írtam, h az összes tesztem - lett,akkor azt hittük, hogy nincs baba. Ez úgy karácsony előtt történt. 20án voltam dokinál, és akk nem látott semmit! Viszont nekem minden hónap elején megjött, most viszont hiába várom, nincs semmi! (jan. 1.) Hozzáteszem, h 1éve élek komoly kapcsolatban a párommal, és szeretnénk babát, (20éves leszek),de még azért picit korai, de ha baba lenne megtartanánk.:) Tesztet nem tudom, h csináljak e? Tudnál adni valamilyen ötletet? Vagy egyből irány a doki, v teszt? Én már sokszor - at teszteltem, és nem tudom, h hinnék e neki. Viszont már lassan 1hetet késik,lehet baba, mert nem védekezünk. Előre is köszönöm! És gratulálok a babádhoz!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!