Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt pozitív vagy...

Terhességi teszt pozitív vagy szellemcsík?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 14:35
1 2
 11/19 Nikolett_'90 ***** válasza:
Köszönöm szépen!:) A helyzet az, hogy pénteken megyünk a párommal dokihoz. Akkor már láthat belőle valamit? Vagy esetleg még olyan korai? Remélem, hogy baby lesz:) Köszi szépen!!
2009. dec. 16. 19:56
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát, ha hányinger már van, és baba is, akkor minimum a petezsákot látnia kell már! Ha nem lát semmit, kérj vérvételt, abból tutira megmondják, hogy mennyi a hcg-hormonod!

Nagyon drukkolok! Majd írj, hogy mi volt!

16 hetes km

2009. dec. 16. 21:34
 13/19 Nikolett_'90 ***** válasza:
Szia! Köszönöm hogy drukkolsz nekem, az a helyzet, h ma nem tudtam menni orvoshoz, sajnos.De csináltam egy Medi-lab-os tesztet ami negatív lett. :( Viszont, amit pár nappal ezelőtt csináltam, azon láttam halványan egy szürkés csíkot! A hasam alja még mindig szúr..hányinger van, viszont még mensi előtt vok, kiszámolni meg nem tudom, mert a múlt hónapban sokat csúszott. 2* egy hónapban. De az is lehet, h egy hormonális gyógyszer miatt van ez így?(Sotret) viszont akkor az a csík akkor mi volt? Tudnátok segíteni?
2009. dec. 18. 10:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Az eddigi drukkoló vagyok.

Sajnos ötletem sincs, hogy mi lehet, juss el dokihoz mihamarabb! Addig, tudom, kétségek közt vagy, ami nagyon rossz..., épp ezért mihamarabb doki!

Továbbra is drukkolok!

2009. dec. 18. 19:08
 15/19 Nikolett_'90 ***** válasza:
Szia! Voltam dokinál, és nincs baba:( Majd 3 év múlva tervezzük, a párommal ismét. Remélem hamar eljön az ideje!:) Köszi szépen a drukkot!
2009. dec. 22. 18:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :(

Addig is szeressétek egymást! ;)

azóta már 17 hetes kismama drukkolód

2009. dec. 22. 21:31
 17/19 Nikolett_'90 ***** válasza:

Kedves 2009-12-22 21:31 ! :) /B.Ú.K.!/

Hát, nem tudom, hogy mit gondoljak..amikor írtam, h az összes tesztem - lett,akkor azt hittük, hogy nincs baba. Ez úgy karácsony előtt történt. 20án voltam dokinál, és akk nem látott semmit! Viszont nekem minden hónap elején megjött, most viszont hiába várom, nincs semmi! (jan. 1.) Hozzáteszem, h 1éve élek komoly kapcsolatban a párommal, és szeretnénk babát, (20éves leszek),de még azért picit korai, de ha baba lenne megtartanánk.:) Tesztet nem tudom, h csináljak e? Tudnál adni valamilyen ötletet? Vagy egyből irány a doki, v teszt? Én már sokszor - at teszteltem, és nem tudom, h hinnék e neki. Viszont már lassan 1hetet késik,lehet baba, mert nem védekezünk. Előre is köszönöm! És gratulálok a babádhoz!!:)

2010. jan. 6. 16:43
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Szia Utolsó, mi lett, mi lett, mesélj!!!!:):)
2010. márc. 16. 19:29
 19/19 Nikolett_'90 ***** válasza:
Szia! Jó későn írok, bocsi. Azóta semmi..de lehetséges h most..Még várok kb 1-2hetet, mert már annyi - at teszteltem, de rem. h most..érzem:) drukkoljatok! És Veled?
2010. ápr. 11. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!